Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

30 ρευματοκλοπές από επαγγελματίες σε Πρέβεζα και Πάργα, ενώ η ΔΕΗ ανακοίνωσε νέες ρυθμίσεις.

     Συνεργείο της ΔΕΗ από την Πάτρα διεξήγαγε έλεγχο ο οποίος συνεχίζεται και εντόπισε μέχρι αυτή τη στιγμή 30 περιστατικά ρευματοκλοπής. Έξι από αυτές τις περιπτώσεις αφορούν ρευματοκλοπές που γίνονταν από επαγγελματίες της Πρέβεζας, οι οποίοι είχαν υποπέσει και προηγούμενη φορά στο ίδιο αδίκημα. Δυστυχώς η οικονομική κρίση έχει και αυτές τις παραμέτρους.
Άπαντες παραδέχθηκαν τα υψηλά πρόστιμα για την ρευματοκλοπή, προκειμένου να αποφύγουν τις ποινικές συνέπειες. Πρόστιμα φυσικά που είναι αμφίβολο αν ποτέ θα καταφέρουν να τα πληρώσουν. Στο μεταξύ η ΔΕΗ, μαζί με τους ελέγχους (κατά σύμπτωση;)«αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των πελατών της», αποφάσισε, χθες(29-3-16), ένα νέο, ιδιαίτερα ευνοϊκό πρόγραμμα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την Επιχείρηση, «επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τον κοινωνικό της χαρακτήρα και τον αναπτυξιακό της ρόλο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή της, αφήνοντας, όμως, “εκτός», του συγκεκριμένου προγράμματος, τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης – Αποχέτευσης.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ο Παργινός Δημάκος Αχιλλέας 2ος στόν Ημιμαραθώνιο «Ο δρόμος του γεφυριού».

   Με την παρουσία πάνω από 2.300 αθλητών από την Άρτα και άλλες περιοχές της χώρας, έγινε χθες με επιτυχία ο 2ος Ημιμαραθώνιος Άρτας «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΦΥΡΙΟΥ». Ο κόσμος της Άρτας για μια ακόμη φορά αγκάλιασε τον αγώνα και έδωσε δυναμικό «παρών», δείχνοντας ότι χρόνο με το χρόνο η διοργάνωση αυτή γίνεται θεσμός και κατέχει σημαντική θέση στο ετήσιο ημερολόγιο των αγώνων πανελλαδικά.

Ο ανταγωνισμός σε όλους τους αγώνες ήταν έντονος, ενώ οι συμμετοχές και στους πέντε τύπους των αγώνων, αλλά ειδικά στα 5 χιλιόμετρα τρεξίματος και στα 5 χιλιόμετρα περπατήματος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας ότι το δρομικό κίνημα και ο μαζικός αθλητισμός στην Άρτα μπορούν να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

36 εκατομμύρια για αποχέτευση σε Πάργα και Πρέβεζα.

   Ένα ακόμη σημαντικό έργο υποδομών που αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα του Αμβρακικού Κόλπου προωθείται προς υλοποίηση από την Περιφέρεια Ηπείρου. Πρόκειται για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης σε παραλιακούς οικισμούς της Π.Ε. Πρέβεζας, που ανήκουν στα διοικητικά όρια των Δήμων Πρέβεζας και Πάργας.

Συγκεκριμένα η πράξη με τίτλο: «Έργα συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων του πρώην Δήμου Ζαλόγγου (νυν Δήμος Πρέβεζας) και οικισμών Λούτσας και παραλία Λούτσας Δήμου Πάργας, με συνολικό προϋπολογισμό 36.668.165 ευρώ εντάχθηκε με απόφαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος» 2014-2020".

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Mεγάλο παιχνίδι ο Απόλλων Πάργας.

... Απόλλων Πάργας - Τηλυκράτης Λευκάδας 3-1

   Ο πολύ καλώς Απόλλων Πάργας σήμερα πήρε δίκαια την νίκη με αντίπαλο τον μέχρι πριν λίγες ώρες πρωτοπόρο Τηλυκράτη, με την ομάδα του κ. Βάσι να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο σημειώνοντας και 3 γκολ. Πλέον τα Play-Off γίνονται ποιο σίγουρα με τον Τηλυκράτη ακόμα και αν κερδίσει την Έφεση που έχει καταθέσει στην ΕΠΟ να περνάει στην πρώτη θέση αλλά με μόνο 2 βαθμούς.

Στα αγωνιστικά ο Τηλυκράτης είχε καλύτερο ξεκίνημα παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Καταγή που γράφοντας το 0-1 μόλις στο 7ο λεπτό. Η απάντηση του Απόλλων ήταν άμεση με τον Μηλιώνη με σουτ να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σκιαδά γράφοντας το 1-1 στο 12ο λεπτό το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με τις όποιες φάσεις και για τις δύο ομάδες μέχρι το 45ο λεπτό να περνάνε ανεκμετάλλευτες.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Διανομή ειδών βασικής υλικής συνδρομής και οπωρολαχανικών από το Δήμο Πάργας.

   Ο Δήμος Πάργας θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή ειδών βασικής υλικής συνδρομής και οπωρολαχανικών την Τετάρτη 30 Μαρτίου και την Πέμπτη 31 Μαρτίου από τις 8:30 π.μ. έως τις 1:00 μ.μ. στο χώρο του πρώην ΚΕΠ στο εμπορικό κέντρο Καναλλακίου.
Η σχετική δράση υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής  του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» μέσω της Κοινωνικής  Σύμπραξης της Περιφέρειας Ηπείρου με επικεφαλής εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Δήμος Πάργας, πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Την Επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας θα γιορτάσει ο Ελληνικός Λαός την 25η Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή.
   Την ημέρα αυτή όλοι ανατρέχουμε στο παρελθόν για να αποτίσουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωικούς προγόνους, οι οποίοι μέσα στο βαρύ κλίμα σκλαβιάς, διατήρησαν άσβεστη, διαμέσου των αιώνων, τη φλόγα του Πατριωτισμού και του αγώνα εναντίον της μακραίωνης σκλαβιάς.
   Τιμούμε ιδιαίτερα την ηρωική εκείνη γενιά του 1821 που έκανε πράξη τα όνειρα και τις ελπίδες όλων των προηγούμενων γενιών, εξασφαλίζοντας σε εμάς τα δύο υπέρτερα αγαθά, την ανεξαρτησία μας ως Έθνος και την Ελευθερία μας ως Λαού.
   Γι’ αυτό και με την επιβαλλόμενη λαμπρότητα θα λάβουν χώρα στην έδρα του Δήμου στο Καναλλάκι και στις Τοπικές Κοινότητες οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Οριστικά σε ιδιώτες η αποκομιδή των απορριμμάτων στη Δ.Ε. Πάργας.

    Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πάργας συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας στο Καναλάκι και μεταξύ άλλων ενέκρινε κατά πλειοψηφία (με τις ψήφους της πλειοψηφούσας παράταξης του κ. Νάστα) τη μελέτη αποκομιδής απορριμμάτων της Δ.Ε Πάργας. Θυμίζουμε ότι η ανάληψη από ιδιώτες της συγκεκριμένης υπηρεσίες του Δήμου Πάργας, όπως και περιοχών της Δ.Ε. Φαναρίου (τουριστικών) είχε προκαλέσει στο παρελθόν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Πάργας και του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ α’ βαθμού Ν. Πρέβεζας (διαβάστε ΕΔΩ).

Πηγή: Αναδημοσίευση από τις σελίδες parganews.com, atpreveza.gr.


Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Με φιλάθλους στην Πάργα ο Τηλυκράτης Λευκάδας.

Με τη συμπαράσταση των φίλων του θα αγωνιστεί ο Τηλυκράτης Λευκάδας στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Πάργας.
Η ανακοίνωση:
   Μετά και από επιθυμία αρκετών φιλάθλων μας ο Τηλυκράτης ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με αντίπαλο το Απόλλωνα Πάργας διαθέτει λεωφορείο για την εύκολη και ασφαλή μετάβαση των φιλάθλων μας στη Πάργα . Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την παράλια Λευκάδας ( μπροστά από το Νίρικος ) το Σάββατο 26 Μάρτη στις 13.30 . δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 6936820074 ( Νίκος Γληγόρης ) και 2645023188 ( ώρες καταστημάτων )
Η μετάβαση είναι ΔΩΡΕΑΝ
Από το Δ.Σ.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  sportime24.gr.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Προπαιδικο πρωτάθλημα πρεμιέρα με το δεξί η Ένωση Παργας.

   Πιο δύσκολα απο ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα η ομάδα του προπαιδικού της Ένωσης κέρδισε την αξιόμαχη ομάδα του Κεραυνού Θεσπρωτικού με σκόρ 1-5 κάνοντας πρεμιέρα με το δεξί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ένωσης Πρεβεζας-Λευκαδας.

 Πηγή: Αναδημοσίευση από το blog   pargaweb.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Η Ένωση Πάργας τιμά το κληροδότημα Β. Βασιλά.

    Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του, ο Π.Σ. Ένωση Πάργας πρότεινε στην Ε.Π.Σ.Π.Λ. να βραβευθεί το κληροδότημα Β. Βασιλά για την διαχρονική προσφορά του στο ποδόσφαιρο, μέσω του όρου της διαθήκης του ευεργέτη Β. Βασιλά για την δημιουργία " πλήρως εξοπλισμένης γυμναστικής", το σημερινό Δημοτικό Στάδιο Πάργας, τα οφέλη της χρήσης του οποίου, απολαμβάνει και ο σύλλογος μας, αφού το χρησιμοποιεί ως έδρα των αγώνων και των προπονήσεων των ομάδων ποδοσφαίρου. Το προνοητικό και προοδευτικό πνεύμα του ευεργέτη Β. Βασιλά για την αξία του αθλητισμού στην διαπαιδαγώγηση της νεολαίας του τόπου μας διαιωνίζεται και μεταφέρετε και στις επόμενες γενιές μέσω του συνεχούς ενδιαφέροντος των διαχειριστών της διαθήκης, αξιότιμων μελών του ιδρύματος τους οποίους στην σημερινή λαμπρή εκδήλωση εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος του κος Σπυρίδων Νούσης τέως Δήμαρχος Πάργας και νυν Δ/ντής του Δέσκειου Γυμνασίου Πάργας.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Δήμος Πάργας, ανακοίνωση συλλογής ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων.

  Ο  Δήμος Πάργας προτίθεται  να προβεί στην απευθείας ανάθεση εργασίας « περισυλλογή, μεταφορά, φύλαξη, διατροφή και διατήρηση βοοειδών» ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων  των δημοτικών ενοτήτων Δήμου Πάργας προκειμένου να αντιμετωπιστεί και επιλυθεί το χρόνιο πρόβλημα των ανεπιτήρητων βοοειδών ελευθέρας βοσκής .    
        Η διαδικασία σύναψης σύμβασης θα γίνει με απευθείας ανάθεση Δημάρχου με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σύμφωνα με τα παραπάνω σχετικά.
        Ο ανάδοχος θα λαμβάνει  το ποσό των 150,00 € για κάθε μετάβαση στα όρια του Δήμου προκειμένου να προβεί στην συλλογή και μεταφορά των ανεπιτήρητων ζώων από τα δημοτικά διαμερίσματα στις εγκαταστάσεις του  και το ποσό των 20,00 € ημερησίως για κάθε ζώο για  χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών που θα αφορά τον σταυλισμό και την εκτροφή.  
        Μετά την παρέλευση των δέκα (10) ημερών που προβλέπονται σύμφωνα με την νομοθεσία και εφόσον δεν εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης των ανεπιτήρητων ζώων ,τα ζώα θα οδηγούνται προς σφαγή και η κατανομή τους θα γίνεται ως εξής: 70% της αξίας θα λαμβάνει ο Δήμος και 30% θα λαμβάνει ο ανάδοχος. 
        Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους όπως υποβάλλουν την προσφορά τους , σε σφραγισμένο φάκελο, με την ένδειξη : ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΕΠΙΤΗΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ μέχρι και την 28/03/2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.30
        Η αποσφράγιση θα γίνει την  29/03/2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 09.00 π.μ στο Δημαρχιακό Κατάστημα στο Καναλλάκι.

ΔΗΜΟΣ  ΠΑΡΓΑΣ

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  dimospargas.gr.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Πάργα, μια βραδιά για τη ΄΄φλόγα΄΄.

   Ο σύλλογος γυναικών Πάργας ‘’Δηιδάμεια,, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού του έργου διοργανώνει μια βραδιά αγάπης για τη ΄΄Φλόγα,,. Στην προσπάθειας αυτή θα είναι μαζί μας ο σύλλογος εστιατόρων Πάργας, ο νέος εμπορικός σύλλογος Πάργας όπως και η ένωση γαστρονομίας Ελλάδας. Οι σεφ της ένωσης με όπλο την αγάπη τους και υλικό τη διάθεση τους, θα μαγειρέψουν για τα παιδιά. Η παρουσία και η πρόσφορα όλων μας είναι πολύτιμη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Paragaea (Μουσείο ελιάς και λαδιού) στις 21 Μαρτίου και ώρα 20:00.
Με τιμή το Δ.Σ.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  Συλλογος Γυναικων Παργας Δηιδαμεια στο Φέισμπουκ.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Με πολύ χιούμορ και κέφι το Πάργινο καρναβάλι κέρδισε τις εντυπώσεις.

 Στην Πάργα ο πρώτος gay γάμος.
    Για μια ακόμη χρονιά το Παργινό Καρναβάλι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού οι συμμετέχοντες είχαν καλές ιδέες και διακωμώδησαν την επικαιρότητα με τον δικό τους τρόπο.
Το σύμφωνο συμβίωσης, οι νοσοκόμες και ο θείος με το Τζόκερ, τα SPA ήταν μερικά από τα θέματα του Καρναβαλιού, αλλά και η τέλεση του πρώτου gay γάμου από πρώην Αντιδήμαρχο Πέτρο Τζούρο χάρισαν πολύ γέλιο και διασκέδαση και στους συμμετέχοντες αλλά και σε αυτούς που παρακολούθησαν το Καρναβάλι.
Οι πολύ καλές  φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι του Giorgos Georgeb Bozouris.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  prevezaposto.gr.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Απόλαυσε στην Πάργα το αγαπημένο της σπορ η Ελεονώρα Μελέτη.

   Στην Πάργα βρέθηκε η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη προκειμένου να απολαύσει τα κύματα με την σανίδα της.
Ως γνωστόν, η Ελεονώρα Μελέτη λατρεύει τα θαλάσσια σπορ και τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνει ένα break από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να τα χαρεί!
Όπως διαβάζουμε στο patatoukos.com, ο Δάσκαλος που έκανε μαθήματα σανίδας στην Ελεονώρα Μελέτη είναι ο Παργινός Γιώργος Παπανδρέου που έχει δώσει τα πάντα για το άθλημα και έχει φέρει επιτυχίες στην Πάργα.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  pamepreveza.gr.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Δέσκειο Γυμνάσιο Πάργας, σχολικές ειδήσεις

1. Το ετήσιο μνημόσυνο των ευεργετών της πόλης τελείται την Κυριακή 13-3-2016 στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Πάργας. Μετά το πέρας του μνημοσύνου θα γίνει η κλήρωση για την προικοδότηση από το κληροδότημα Β.Ε. ΒΑΣΙΛΑ.
2. Οι έλεγχοι επίδοσης των μαθητών του σχολείου μας ( βαθμοί 2ου Τριμήνου) θα δοθούν στους γονείς των μαθητών την Τετάρτη 16-03-2016 και ώρα 11:30 .

3. Στο σχολείο πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικά μαθήματα για τις εξαρτήσεις στην Β’ Γυμνασίου και για το αλκοόλ και το κάπνισμα στους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου. Η ενημέρωση έγινε από το ΚΕΠΡΟΝΑΠ (από την κυρία Γ. Κεφάλα και τον κύριο Γ. Γέρο).

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Ευχαριστίες του Απόλλων Πάργας.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Απόλλων Πάργας.
   θέλει να ευχαριστήσει από τα βάθυ της ψυχής του το Δ.Σ. και τον πρόεδρο του κλειροδοτήματος Βασιλά, την περιφέρεια και τον περιφερειάρχη κ. Ιωάννου Στράτο και το δημοτικό συμβούλειο και τον δήμαρχο κ. Νάστα Αντώνη για την επίπονη προσπάθεια που έχουν κάνει ώστε να τοποθετηθεί ο πλαστικός χλοοτάπητας στο δημοτικό στάδιο Πάργας Β.Ε. ΒΑΣΙΛΑ που ήταν όνειρο ετών για τα σωματεία της περιοχής μας.
09 Μάρτιου 2016
Δ.Σ. Α.Σ. Απόλλων Πάργας

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  Apollon Pargas AS στο Φέισμπουκ.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Νέος τεχνητός πλαστικός χλοοτάπητας θα τοποθετηθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου Δ. Δ. Πάργας.

   Νέος τεχνητός πλαστικός χλοοτάπητας θα τοποθετηθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου Δ. Δ. Πάργας μέσα από τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, του Δήμου Πάργας και του Κληροδοτήματος Βασιλείου Ε. Βασιλά.

Το έργο θα έχει προϋπολογισμό 240.000,00 €, και επιμερίζεται ανάμεσα στην Περιφέρεια Ηπείρου-Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας (80.000 € ) , στο Κληροδότημα Β. Ε. Βασιλά(140.000€ από Ίδιους Πόρους) και το Δήμο Πάργας(20.000 € από Ίδιους Πόρους).

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Μια σημαντική ημερίδα έγινε χθες το βράδυ στην Πάργα.

Ημερίδα ενημέρωσης για την νέα νομοθεσία για 
τουριστικά καταλύματα και το νέο ΕΣΠΑ

   Μια σημαντική ημερίδα έγινε χθες το βράδυ στην Πάργα, στο πνευματικό κέντρο. Την εκδήλωση την διοργάνωσε η Ξενοδοχειακή Ένωση Πάργας σε συνεργασία με την TÜV HELLAS και την εταιρία μελετών και επενδύσεων eikos. Ο πρόεδρος της Ξενοδοχειακής Ένωσης Δημήτρης Δημάκος έκανε μια γενική παρουσίαση των θεμάτων της ημερίδας τονίζοντας την σημαντικότητα της καθώς η νέα νομοθεσία προβλέπει νέο έλεγχο για τα κριτήρια κατάταξης των τουριστικών καταλυμάτων σε αστέρια και κλειδιά και η διαδικασία είναι υποχρεωτική για όλα τα καταλύματα, νέα και παλιά. Στην συνέχεια ο Βασίλης Συντώσης από την εταιρία TÜV HELLAS, μια εταιρία - φορέα ελέγχου εξήγησε όλες τις πτυχές της νέας νομοθεσίας με παραδείγματα ενώ απάντησε και σε απορίες των ακροατών- επαγγελματιών. Ο Κωνσταντίνος Δάλλας από την  εταιρία μελετών και επενδύσεων eikos παρουσίασε τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ που ήδη "τρέχουν" απαντώντας και αυτός στις απορίες των επαγγελματιώ.

Πηγή: Αναδημοσίευση από το blog  stepperiodiko.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Πάργα, το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού.

    Για 3 συνεχόμενη χρονιά στο παιχνίδι του χαμένου θησαυρού...Αν και δεν πήραμε την πρώτη θέση πιστεύω ότι είμασταν όλοι νικητές!!!Ένα μεγάλο μπράβο στον σύλλογο γυναικών,τα παιδιά,τους ομαδαρχες και όλους όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή του παιχνιδιού!!!Και του χρόνου με υγεία!!!!

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  Δημήτρης Γκίνης στο Φέισμπουκ.

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Δήμος Πάργας. Έγκριση διενέργειας Αποκριάτικων Εκδηλώσεων 2016.

... ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ  ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
    Με ψήφους  (17) υπέρ   (5)ψήφους κατά  σύνολο (22) παρόντων δημοτικών συμβούλων. Tην έγκριση και την διενέργεια των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων 2016 , έτσι όπως αυτές θα διοργανωθούν  κατά δημοτική ενότητα, και ψηφίζει τις απαιτούμενες πιστώσεις κατά κωδικό αριθμό, ως κάτωθι :
ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ  ΠΑΡΓΑΣ
ΚΑ:00-6443.001  ( Εορταστικές εκδηλώσεις)
1) Χήτου Αικατερίνη  (σουβλάκια-κρέατα-λουκάνικα) ποσόν   570,00 ευρώ
2)  Αντωνίου Πέτρος(Ορχήστρα_ Μουσική) ποσό 450,00ευρώ
3) Βέκιος Νικόλαος  (Υπηρεσίες – Μικροφωνικές Εγκ)-ποσού 1500,00ευρώ
4) Ζιώγας Δημήτριος ( Προμήθεια αποκριτικών μπλουζάκια ποσού 1430.00 ευρώ
5) Γκάτζιας Μιχαήλ ( Αφίσες –πανώ- πρόγραμμα) ποσού 515.00 ευρώ
6)Δέσκας Σωτήριος ( Είδη βιβλιοπωλείου) ποσού 380,00 ευρώ
7) Γκίνης Δημήτριος ( προμήθεια αναλώσιμων υλικών)ποσού 1405,00ευρώ
ΣΥΝΟΛΟ :6.250,00ευρώ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Προσκλησή σε ημερίδα απο την Ξενοδοχειακή Ένωση Πάργας.

    Η Ξενοδοχειακή Ένωση Πάργας σας προσκαλεί στη ημερίδα που διοργανώνει τη Δευτέρα 7 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Πάργας με την TÜV HELLAS για την παρουσίαση των απαιτήσεων της νέας νομοθεσίας και των κριτηρίων που τίθενται πλέον για την κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων σε αστέρια και κλειδιά, διαδικασία ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για όλα τα καταλύματα. Θα ακολουθήσει επίσης ενημέρωση για τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ καθώς και για προγράμματα που αναμένονται. Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων δωματίων της Περιφέρειας Ηπείρου.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα Ξενοδοχειακή Ένωση Πάργας στο Φέισμπουκ.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο MEDITERRANEAN SURF CONTEST στην Πάργα.

   Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, ο πρωτόγνωρος για τα ελληνικά δεδομένα αγώνας surf (κυματοπλοία), το Mediterranean Surf Contest στην περιοχή Βάλτος, κάτω από το επιβλητικό κάστρο της Πάργας.
Εικοσιτέσσερις από τους καλύτερους αθλητές από όλη την Ελλάδα, ταξίδεψαν για να λάβουν μέρος στο 1ο Mediterranean Surf Contest που διοργανώθηκε από το WBSF και την Sook Board Family με μεγάλο χορηγό το Frulite On The Go.