Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Βάλτος Πάργας.

Εταιρία φύλαξης βρίσκεται στην παράλια του Βάλτου Πάργας κάθε Κυριακή κατά τις ώρες αιχμής, από της δέκα το πρωί μέχρι της έξι το απόγευμα. Σκοπός της εταιρίας είναι να βοηθάει στην κίνηση των οχημάτων, και να τα οδηγεί στους χώρους δημόσιας και ιδιωτικής στάθμευση. Με τον τρόπο αυτό έχουν καταφέρει να γίνεται εφικτή η έλευση των αυτοκινήτων προς και από τη δημοφιλέστερη παράλια της Πάργας, χωρίς νεύρα και απρόσμενα ατυχήματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φιλέ Μπάμπη καλά τα λες αλλά δεν κατάλαβα με ποιο δικαίωμα και πια αρμοδιότητα θα μου ορίσει ένας security το που θα παρκάρω και το πώς?
Για εμένα είναι ένα κακό μετρό που πάλι επιβαρύνει την τσέπη μας μιας και σίγουρα θα πληρώνονται από τα δημοτικά τέλη που εγώ και εσύ δίνουμε.
Αστυνομία υπάρχει στο χωριό μας που κάλλιστα μπορεί να κάνει αυτή τη δουλεία και νόμιμα.
Μπορεί να γίνει καλύτερη οριοθέτηση των χώρων στάθμευσης και ακόμα καλύτερη αστυνόμευση μια και εκτός από το ανεξέλεγκτο παρκιν έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα κάποιοι καταστηματάρχες στο Βάλτο να βάζουν κάποια σταθερά εμπόδια μειώνοντας τις θέσεις παρκιν απέναντι από τις εισόδους των καταστημάτων τους