Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ.

Αγαπητοί Συμπολίτες.
Ο δήμος μας, στο αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος και για την βελτίωση της ποιότητας ζωής ξεκινάει μια νέα προσπάθεια με την εφαρμογή προγράμματος Ανακύκλωσης.
Σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) στην οποία συμμετέχει η Κεντρική Ένωση Δήμων & Κοινοτήτων ο Δήμος μας:
-θα συγκεντρώσει τα ανακυκλώσιμα υλικά (χαρτί, χάρτινες, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες, αλουμίνιο και σίδερο) στους ειδικούς μπλε κάδους που θα τοποθετηθούν σε όλα τα Διαμερίσματα και οικισμούς για το σκοπό αυτό.
-Σε κάθε οικογένεια και επιχείρηση θα διατεθούν ειδικοί σάκοι για να γίνεται διαλογή στην πηγή.
-Ειδικό όχημα θα συλλέγει τα ανακυκλώσιμα υλικά μόνο από τους μπλε κάδους και θα τα μεταφέρει σε Κέντρο Διαλογής.
Με την ευαισθητοποίηση και την συμβολή όλων πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε μείωση του όγκου των απορριμμάτων, εξοικονόμηση πρώτων υλών και ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος.
Το πρόγραμμα Ανακύκλωσης είναι μια ποιοτική πρωτοβουλία, μια έμπρακτη εκδήλωση του ενδιαφέροντος για το περιβάλλον και την καθαριότητα της πόλης μας που όμως χρειάζεται την υπεύθυνη ενεργοποίηση και συμμετοχή των πολιτών για να πετύχει.
Είναι ανάγκη να αλλάξουμε όλοι στάση και να συμμετάσχουμε ενεργά στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ.
---------------------Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΗΓΗΣ-----------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: