Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Στις φλόγες το αυτοκίνητο του Δημάρχου Πάργας στην Αθήνα.

   Σήμερα το πρωί στις 6, άγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητο του Δήμαρχου Πάργας, στη συμβολή των οδών Εθν. Αντιστάσεως & Ν. Εφέσου στην Καισαριανή. Ευτυχώς 2 πυροσβεστικά οχήματα που ήρθαν αμέσως κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί στο κτίριο.
Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα Όμορφη καισαριανή στο facebook.

   Στις φλόγες παραδόθηκε το αυτοκίνητο του Δημάρχου Πάργας Αθανάσιου Λιόλιου ενώ βρισκόταν σταθμευμένο στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος βρισκόταν στην πρωτεύουσα για υπηρεσιακούς λόγους με το αυτοκίνητο του Δήμου.
Μόλις ολοκλήρωσε τις δουλειές του πάρκαρε το όχημα κάτω από το σπίτι του. Αργά το βράδυ άρχισε να χτυπά ο συναγερμός και το αυτοκίνητο για άγνωστους λόγους βρέθηκε παραδομένο στις φλόγες.
Η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο και έσβησε τη φωτιά χωρίς ωστόσο να μπορεί να διευκρινιστεί μέχρι στιγμής το ύψος των ζημιών.
Ερευνες διεξάγει η αστυνομία.
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που αυτοκίνητο αιρετού από την Πάργα καίγεται.
Τον Φεβρουάριο του 2010 εμπρηστές είχαν κάψει το αυτοκίνητο εκπαιδευτικού, πρώην Δημάρχου Πάργας .Σε εκείνη την περίπτωση ωστόσο είχαν γίνει συλλήψεις και είχε αποκαλυφθεί υπόθεση εκβιασμού εις βάρος του.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  atpreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: