Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Δέσκειο Γυμνάσιο Πάργας, σχολικές ειδήσεις

1. Το ετήσιο μνημόσυνο των ευεργετών της πόλης τελείται την Κυριακή 13-3-2016 στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Πάργας. Μετά το πέρας του μνημοσύνου θα γίνει η κλήρωση για την προικοδότηση από το κληροδότημα Β.Ε. ΒΑΣΙΛΑ.
2. Οι έλεγχοι επίδοσης των μαθητών του σχολείου μας ( βαθμοί 2ου Τριμήνου) θα δοθούν στους γονείς των μαθητών την Τετάρτη 16-03-2016 και ώρα 11:30 .

3. Στο σχολείο πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικά μαθήματα για τις εξαρτήσεις στην Β’ Γυμνασίου και για το αλκοόλ και το κάπνισμα στους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου. Η ενημέρωση έγινε από το ΚΕΠΡΟΝΑΠ (από την κυρία Γ. Κεφάλα και τον κύριο Γ. Γέρο).


4. Οι μαθητές της ΣΤ’ Τάξης των Δημοτικών σχολείων Αγιάς και Ανθούσας με συνοδούς τις δασκάλες τους επισκεφτήκαν το σχολείο μας και ενημερώθηκαν για την λειτουργία του. Ξεναγήθηκαν στο Αμφιθέατρο, στο Γυμναστήριο, στο εργαστήριο Φυσικής και Χημείας και συζήτησαν με καθηγητές και μαθητές του σχολείου μας . Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο ομαλής μετάβασης μαθητών από το δημοτικό στο γυμνάσιο.

5. Την Τετάρτη 24-2-2016 επισκέφτηκε το σχολικό μας συγκρότημα η σύμβουλος των Γερμανικών κ. Κερκινοπούλου Γιαννούλα . Ο διευθυντής διέθεσε στην σύμβουλο το γραφείο του για την ενημερωτική –καθοδηγητική συνάντησή της με την καθηγήτριά μας κ. Τσούτση Κων/να. Η σύμβουλος ευχαρίστησε τον διευθυντή μας, ο οποίος της πρόσφερε ως δώρο το βιβλίο «Η ΠΑΡΓΑ ΤΟΥ Κ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ». Το βιβλίο αυτό (2η έκδοση) εκδόθηκε από το δήμο Πάργας το 2006, όταν ο διευθυντής μας ήταν δήμαρχος. Η κυρία Τσούτση ευχαρίστησε την σύμβουλο για την υψηλού επιπέδου συνεργασία και για τον κόπο στον οποίο υπεβλήθη να μεταφέρει στο Λύκειο από την Θεσσαλονίκη τα βιβλία που πρόσφερε το Γερμανικό Προξενείο, ύστερα από αίτημα που υπέβαλε η ίδια η καθηγήτρια .

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα gymparga.

Δεν υπάρχουν σχόλια: