Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ημερίδα διαβούλευσης του προγράμματος «Ολοκληρωμένων παρεμβάσεων για την περιοχή του μυθικού Αχέροντα».

Θέμα :Πρόσκληση στην Ημερίδα Διαβούλευσης του Προγράμματος «Ολοκληρωμένων Παρεμβάσεων για την περιοχή του μυθικού Αχέροντα»  και τη  2η Συνεδρίαση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης

    Την   Πέμπτη  13  Ιουλίου 2017, και ώρα 9.30 π.μ. στο Καναλλάκι Δήμου Πάργας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί  Ημερίδα Διαβούλευσης με τους ενδιαφερόμενους φορείς για το Στρατηγικό Σχέδιο του Προγράμματος «Ολοκληρωμένων Παρεμβάσεων για την περιοχή του μυθικού Αχέροντα».

Από κάθε προσκαλούμενο φορέα στην Ημερίδα, καλούνται να συμμετέχουν εκπρόσωποι με γνώση των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής του Προγράμματος. Ιδιαίτερα επιθυμητή είναι η ευρύτερη δυνατή εκπροσώπηση των φορέων που συμμετέχουν στην Προγραμματική Σύμβαση (Δήμοι Πάργας και Σουλίου, Περιφέρεια Ηπείρου, Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού/Εφορείες Αρχαιοτήτων, Φορέας Διαχείρισης Δέλτα και Στενών Αχέροντα – Καλαμά, ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ, ΕΤΑΝΑΜ, ΑΑΕΟΤΑ) καθώς και των μελών της Ομάδας Σχεδιασμού. Σύντομη παρουσίαση της Στρατηγικής του Προγράμματος επισυνάπτεται με την παρούσα επιστολή.

Μετά  το  πέρας  της  Ημερίδας Διαβούλευσης  θα  πραγματοποιηθεί   η  2η Συνεδρίαση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης καθώς και  η 2η Συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Πάργας
Αντώνης Νάστας

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  dimospargas.gr.
Φωτογραφία από το μπλογκ travel-around-greece.

Δεν υπάρχουν σχόλια: