Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Αναρρίχηση για την κορυφή για τον Απόλλων Πάργας-Νίκη μέσα στο Νυδρί .

   Ο Απόλλων Πάργας κατάφερε χθες να πάρει την 11η σερί νίκη του χωρίς να δεχτεί γκολ στο Β Γύρο του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας, όπου κοντραρίζονταν με τον Οδυσσέα Νυδριού στο γήπεδο Νυδριού χθες για την 27η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Π-Λ και επικράτησε με σκορ 0-4.
Αυτή η πορεία του Απόλλων Πάργας είναι γνωστή στα λημέρια του τοπικού ποδοσφαίρου όπου κάθε χρόνο στην αρχή του πρωταθλήματος η ομάδα της Πάργας ξεκινάει μουδιασμένη αλλά με τη σωστή καθοδήγηση του coach Μουστάκα καταφέρνει να γίνεται ανταγωνιστική και φέτος πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά, εφόσον συγκατοικεί στην 3η θέση με τον Α.Ο Καρυάς ενώ έχει 2 και 5 βαθμών από τον δεύτερο και πρώτο του βαθμολογικού πίνακα., έχοντας παράλληλα την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Τα γκολ για το χθεσινό ματς πέτυχαν στο 10’ ο Γκολάκος, ενώ ο Μηλιώνης σκόραρε στο 43’ για το 0-2 του ημιχρόνου. Στο 48’ ο Παππάς διαμόρφωσε το 0-3, ενώ το τελικό 0-4 ήρθε στο 57’ από τον Τόρες.
Επόμενο πολύ κρίσιμο για τη ροή του πρωταθλήματος ματς το Σάββατο 31/3 όπου ο Απόλλων Πάργας θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Πρέβεζα, σε ένα ματς που θα έχει όλα τα φώτα πάνω του.
Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.
Βοηθοί: ΠΑΤΣΗΣ Ι.- ΖΩΤΟΣ Δ.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ(Βάννας): ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΘΕΙΑΚΟΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΛΟΓΥΡΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ(78’ ΒΕΡΥΚΙΟΣ), ΒΑΝΝΑΣ(70’ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ), ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ, ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΣ(46’ ΓΑΖΗΣ Σ.- 70’ ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ), ΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΑΡΤΑΝΟΣ,
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ(Μουστάκας): ΣΚΑΡΠΟΣ, ΜΑΡΚΟ, KALAJ, ΓΚΙΖΓΚΙΖΓΙΑΝ(19’ ΒΕΚΙΟΣ-70’ ΚΥΖΙΡΟΓΛΟΥ), GOGA, ΜΑΡΚΟΣ, ΤΟΡΕ(78’ ΜΠΙΣΤΙΩΛΗΣ), ΠΑΠΠΑΣ(76’ ΚΑΠΕΛΛΟΣ), ΓΚΟΛΑΚΟΥ, ΒΑΣΙΟΣ, ΜΗΛΙΩΝΗΣ.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  gosports.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: