Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Τόλμη, γοητεία, προβολή, ο Αντώνης Ζυγούρης, εξηγεί τι προέκυψε για να γίνουν τα γυρίσματα του «BACHELOR» στην περιοχή μας.

    Είναι πασίγνωστο ότι η παγκόσμιας φήμης εταιρεία Apollo, έχει εξαιρετικούς συνεργάτες στην περιοχή μας και από αυτή τη συνεργασία προέκυψε και η επέκταση της εταιρείας και η μεγάλη αύξηση Σκανδιναβών Τουριστών στην περιοχή μας. Η Apollo για αυτή τη φορά, επεφύλαξε στην περιοχή μας, ένα μεγάλο δώρο, αρκεί να είχαμε τους τρόπους να το εκτιμήσουμε και να το διαχειριστούμε όπως ακριβώς απαιτείται και όλα δείχνουν ότι το … έχουμε ως περιοχή. Αυτές τις μέρες, 23 Πανέμορφες κοπέλες απόλαυσαν τις μοναδικές φυσικές ομορφιές της Πάργας,ό πως κι ένας Εργένης, από τη Σκανδιναβία όλοι τους, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της γνωστής Σκανδιναβικής Παραγωγής «Bachelor”.

Πρόκειται για ένα γεγονός που εξυπακούεται ότι η περιοχή μας στον τουριστικό κλάδο, θα αποκομίσει τεράστια και πολύ σημαντικά οφέλη. Σύμφωνα με τον κ. Αντώνη Ζυγούρη, τον οποίον συναντήσαμε στο ITS TRAVEL στην Πάργα,  όλα ξεκίνησαν στην έκθεση τουρισμού στη Στοκχόλμη Σουηδίας τον Φεβρουάριο του 2018, έκθεση στην οποία πάντα συμμετέχει ο κ. Ζυγούρης.
Και αυτή τη φορά βρέθηκε στην έκθεση και  για να συναντήσει τους συνεργάτες του και ξαφνικά η Commercial Director της Apollo Nina Hornewal, του έκανε τη σχετική πρόταση: Είναι μια μεγάλη δουλειά, που απαιτεί πολύ χρόνο, καλή οργάνωση και έμφαση και στην παραμικρή Λεπτομέρεια, είπε η Nina Hornewal στον Αντώνη Ζυγούρη, ο οποίος αφού εξήρε την άψογη συνεργασία που υπάρχει , τόνισε ότι έχει αποδείξει εμπράκτως ότι αγαπά την Πάργα, τα Σύβοτα αλλά και ολόκληρη την Ήπειρο. «Το” Bachelor” είναι μια παραγωγή της WARNER BROS, μεγάλη εταιρεία τη γνωρίζετε όλοι, έχει παιχθεί με τρομερή απήχηση στη Σουηδία, τα τελευταία 4-5 χρόνια, νούμερο ένα νομίζω στην τηλεθέαση αλλά και στα media, όχι μόνο στην τηλεόραση. Την Προβάλλουν μεγάλα κανάλια το TV4 και το TV7. Η Νίνα μου έκανε την πρόταση, μου εξήγησε τι είναι το “Bachelor”, 23 όμορφες Σκανδιναβές με έναν Εργένη, ο οποίος από τις 23 θα διαλέξει τη μέλλουσα σύζυγό του, συνάμα όμως θα γίνει όλη αυτή η προβολή. Είπα αμέσως ναι, μη γνωρίζοντας όλο αυτό τον όγκο δουλειάς που είχαμε και θα έχουμε ακόμη.» υπογράμμισε ο Αντώνης Ζυγούρης εξηγώντας ότι τα οφέλη για την περιοχή μας, θα είναι πολλά. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το “Bachelor” υποψήφιες ήταν και άλλες περιοχές όπως η Κροατία, η Κρήτη κ.α., στην Πάργα ήρθε λόγω της Nina Hornewal.  Η πρώτη αποστολή του “Bachelor” έφτασε στην Πάργα 15 Απρίλη και θα είναι στην Πάργα μέχρι 18 Ιούνη.  Οι λήψεις ξεκίνησαν 4 Μάη και θα συνεχιστούν έως και 14-15 Ιούνη.  Στη Σκανδιναβική Τηλεόραση θα παιχτεί τον Οκτώβριο του 2018 με 45 επεισόδια. «Είναι μια αρκετά μακρόχρονη παραγωγή, η οποία θα δείξει πάρα πολλά από την περιοχή μας» τονίζει με νόημα ο Αντώνης Ζυγούρης. Τα 23 κορίτσια φιλοξενούνται στο PARGA BEACH RESORT του κ. Στράτου Ιωάννου, ενώ ο γαμπρός στο SALVATOR του κ. Ζυγούρη. Αυτά για λίγες μέρες, γιατί τα 23 κορίτσια θα μείνουν σε μία Βίλα που έχει ενοικιαστεί στα Σύβοτα. «Αυτό το concept αφορά μόνο την Apollo, δεν μας ήρθε από κάπου αλλού, δεν αφορά κάποια Περιφέρεια ή κάποιο δήμο. Πρωτίστως θέλω να ευχαριστήσω τη Nina Hornewalπου κατάφερε να φέρει το Bachelor στην περιοχή, θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους ξενοδόχους της Apollo οι οποίοι πραγματικά με δικά τους έξοδα, παρείχαν δωμάτια για να στηριχθεί η παραγωγή. Όπως αντιλαμβάνεστε, για τόσες μέρες, το κόστος είναι τεράστιο. Πιστεύουμε ότι η προβολή θα είναι τεράστια κι αυτοί οι άνθρωποι θα είναι πρεσβευτές για ακόμη περισσότερους Σκανδιναβούς στην περιοχή. Γυρίσματα θα γίνουν στην Πάργα, θα γίνουν στα Σύβοτα, παραλίες της Ακτογραμμής, όπως «Αλωνάκι», «Άγιος Σώστης», «Πράπα Μάλι», στη συνέχεια θα αναδειχθούν αρχαιολογικοί χώροι όπως το μουσείο της Νικόπολης, το νησάκι της Παναγίας, το κάστρο του Αλή Πασά, στον Αχέροντα Ποταμό στη Γλυκή, στα Ιωάννινα, στην Οροσειρά της Πίνδου, στα Ζαγόρια και άλλες περιοχές. Είναι πολύ μεγάλη παραγωγή και το μπάτζετ υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ.» κατέληξε ο κ. Ζυγούρης.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  tomistinenimerosi.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: