Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Η Πάργα στη Θεσπρωτία ξανά?

Κάποτε πριν κάμποσα χρόνια η Πάργα ανήκε στο νομό Θεσπρωτίας. Για κάποιο λόγο που τώρα δεν γνωρίσω μεταφέρθηκε διοικητικά στον νόμο Πρεβέζης και έμεινε μόνο θρησκεύτηκα στην Θεσπρωτία. Έτσι λοιπόν η Λαϊκή πρωτοβουλία πολιτών Πάργας συνέταξε αίτηση με υπογραφές δημοτών προς το Δήμο Πάργας με θέμα: Θέση στήριξη του Δ.Σ Δήμου Πάργας, ως προς το σκοπό της Διοικητικής επανένωσης του Δήμου μας με την Θεσπρωτία. Και αναφέρει τα εξής:
<<Κύριε Δήμαρχε και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Επανερχόμεθα με το ίδιο αίτημα που υποβάλλαμε προς εσάς την 22-07-2008 με την με αριθμ Πρωτ.6113. Σαφέστεροι και ενυπόγραφα από όλους τους Αιτούντες, κατανοώντας την <<σχετική ένταση>> μερικών από εσάς, ως προς αυτά. Σχετική ένταση που υπεβλήθη, κατά την συζήτηση άλλου θέματος, στην συνεδρίαση του τακτικού Δ.Σ την 4-8-2008. Αιτούμεθα να τοποθετηθείτε ως προς τη θέληση και την έγκριση σας για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Τοποθέτηση, με σημασία και νόημα, στο οποίο μέτρο θεωρείτε πως έχει. Παρακαλούμε, όπως αποφύγουμε την τυχόν αναντιστοιχία ωρίμανσης και θέσης ως προς το θέμα, μεταξύ των συμπολιτών μας και μελών του Δ.Σ. Διότι αυτό θα σημαίνει πολλά, και για εμάς και για τον τόπο μας. Ας αποβάλλουμε την όση πολιτική μας υποκρισία και ιδιοτέλεια ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των καιρών που διανύουμε. Ας αναδείξουμε την εδώ πολιτική μας ευγένεια και πολιτισμό, αναπτύσσοντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, στην μικρή κοινωνία που ζούμε. Σημείωση: Επιθυμούμε και την εισήγηση του Δημάρχου μας ως προς το θέμα.>> Διαβάστε το αίτημα που υποβλήθηκε τις 22.07.2008 εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: