Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Τα «Αληθινά σενάρια» στην Πάργα.

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010 και ωρα 23:00, στην ΕΤ3

   «Η εκπομπή περιοδεύει εντός και εκτός συνόρων, αναζητώντας απίστευτα κι όμως αληθινά ρεπορτάζ, ιστορίες που γίνονται η αφορμή για να αναδειχτεί το μεγαλείο του ανθρώπου και της θέλησής του. Εξορμούν στην ελληνική περιφέρεια, αλλά και στο εξωτερικό, για να παρουσιάσουν αγνώστους -συνήθως- ανθρώπους που διαπρέπουν σε διάφορους τομείς.

Δείτε σήμερα: "Πάργα"
   Σε έναν ‘‘κρυφό παράδεισο’’ στις ακτές της Ηπείρου, την Πάργα, ταξιδεύουν τα «Αληθινά Σενάρια».
Η εκπομπή καταγράφει μοναδικές εικόνες από τον πανέμορφο τόπο με τα γραφικά σοκάκια, τα πολύχρωμα σπίτια και τα επιβλητικά κάστρα, ο οποίος κατέχει ένα πανελλήνιο ρεκόρ αναλογικά με τον πληθυσμό του: έχει τους περισσότερους αλλοδαπούς μόνιμους κατοίκους από κάθε άλλη περιοχή της Ελλάδας, οι οποίοι δημιούργησαν σύλλογο και σχολείο, όπου μαθαίνουν ελληνικά.
   Τα «Αληθινά Σενάρια» παρουσιάζουν, επίσης, ήθη και έθιμα της Μεγάλης Εβδομάδας και της Ανάστασης, μεταξύ των οποίων, την παράδοση που έχουν οι κάτοικοι το Μέγα Σάββατο, στην πρώτη Ανάσταση, να ρίχνουν από τα μπαλκόνια τους πιάτα και ποτήρια.

Σκηνοθέτης: Τάνια Χατζηγεωργίου
Δημοσιογραφική έρευνα: Νίκος Ασλανίδης
Ρεπορτάζ: Μαριάννα Παρασκευοπούλου
Διεύθυνση παραγωγής: Θανάσης Κουμπαρούλης
Παρουσιαστής: Νίκος Ασλανίδης»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

XALARA MAS TAVIXAN APO SALONIKA EINE AYTOI ET3