Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Σεμινάρια Ν.Ε.Λ.Ε στην Πάργα.

   Η Ν.Ε.Λ.Ε. Πρέβεζας προτίθεται, για το B΄ Τρίμηνο έτους 2010, από 19-04-2010 έως τη συμπλήρωση των αναγκαίων ωρών, να υλοποιήσει τα παρακάτω επιμορφωτικά προγράμματα:
«...Πρώτες βοήθειες ΠΑΡΓΑ ΩΡΕΣ 25 »

Για το σκοπό αυτό:

Α) Θα προσλάβει εκπαιδευτές και καλεί όσες και όσους έχουν τα προσόντα, να υποβάλλουν αιτήσεις στο Τμήμα Διαρκούς Κατάρτισης και Επιμόρφωσης Ενηλίκων (Ν.Ε.Λ.Ε.) της Δ/νσης Πολιτισμού Νομ/κής Αυτ/σης Πρέβεζας.

Τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι:

1.Έντυπη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση που χορηγείται από την Ν.Ε.Λ.Ε.
2. Bιογραφικό σημείωμα.
3. Κυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου ή άλλου τίτλου σπουδών.
4.Βεβαιώσεις επαγγελματικής-επιμορφωτικής εμπειρίας και συμμετοχής σε σεμινάρια, συνέδρια.
5. Κυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Για τις ειδικότητες των εκπαιδευτών, ανά επιμορφωτικό πρόγραμμα, μπορείτε να απευθύνεστε στη Ν.Ε.Λ.Ε. Πρέβεζας.

Β) Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο Τμήμα Ν.Ε.Λ.Ε. της Δ/νσης Πολιτισμού-Τουρισμού -Αθλητισμού και Νεότητας της Νομ/κής Αυτ/σης Πρέβεζας. Η αίτηση διατίθεται και ηλεκτρονικά στο http://www.preveza.gr/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=232&Itemid=357&limitstart=6

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για εκπαιδευτές και επιμορφωνόμενους αρχίζει στις 07/04/2010 και λήγει στις 14/04/2010.

Η λειτουργία των επιμορφωτικών τμημάτων θα εξαρτηθεί από την εξασφάλιση εκπαιδευτών και την εκδήλωση ενδιαφέροντος του αναγκαίου αριθμού επιμορφωνόμενων. Τα Επιμορφωτικά προγράμματα χρηματοδοτούνται από την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων από Εθνικούς Πόρους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 26823 60256 αρμόδιος υπάλληλος Ζαμπέλη Δωροθέα .


Από τη σελίδα epiruschannel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: