Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Έντονος προβληματισμός στον Απόλλων Πάργας.

Απόλλων Πάργας: Προβληματισμός...

   Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Απόλλων Πάργας μετά το πολύ κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ηπειρώτικος σύλλογος μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς εκ των οποίων οι δυο ήταν εντός έδρας. Μάλιστα οι δυο από τις τρεις ομάδες που κέρδισαν μέχρι στιγμής τον Απόλλωνα είναι νεοφώτιστες στην κατηγορία γεγονός που μεγενθύνει τον προβληματισμό που υπάρχει στο "στρατόπεδο" του συλλόγου αφού με την κλήρωση του πρωταθλήματος το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών είχε χαρακτηριστεί βατό. Τώρα ο Απόλλων έχει να δώσει δυο πολύ δύσκολα ματς απέναντι σε δυο ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Πάργας αντιμετωπίζει την Κυριακή τον ΠΑΣ Πρέβεζα εκτός έδρας και στη συνέχεια υποδέχεται τον Όλυμπο Κέρκυρας.

Απόλλων Πάργας: Χάνει την Πρέβεζα ο Βάσσιος

   Εν μέσω του προβληματισμού που επικρατεί από τις τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς οι οποίες τον έχουν φέρει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Απόλλων Πάργας. Ωστόσο το μυαλό όλων βρίσκεται στο Ηπειρώτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Πρέβεζα εκτός έδρας στο οποίο ενδεχόμενη νίκη θα αποτελέσει το καλύτερο εφαλτήριο για την έναρξη της αντεπίθεσης. Τα προβλήματα ωστόσο δεν λείπουν για το συγκεκριμένο ματς αφού η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δ. Βάσιου ο οποίος αποβλήθηκε στο 47ο λεπτό της προηγούμενης αναμέτρησης με τον Όμηρο Νεοχωρίου.

 Αναδημοσίευση από τη σελίδα, periferiako.

Δεν υπάρχουν σχόλια: