Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Η εφημερίδα της Πάργα.

   Κυκλοφόρησε το εβδομηκοστό έκτο φύλλο της εφημερίδας ''Η Πάργα'', του ομώνυμου συλλόγου Παργινών Αθήνας. Πρόκειται για την έκδοση του τριμήνου Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος 2011.
Τα περιεχόμενα της εφημερίδας είναι: 100 χρόνια ιστορίας του θωρηκτού Αβέρωφ, κοινωνικά, μικρές ειδήσεις (Ηπειρωτική συνομοσπονδία Ελλάδας, «απόψε τρώμε στης Ζωής (όχι λάθος!) στης Ιοκάστης, Λιμενοβραχίονας – Πόντες), Καλωσορίζοντας την Άνοιξη, Βάγια των Βαγιών,  Παργινές συνταγές (Σοφρίτο), Γνωρίζετε ότι (Το τρίγωνο των Βερμούδων), Ιωάννης Δημουλίτσας ο Παργινός, Ιμπραήμ Πασάς, καπεταναραίοι της Πάργας, Μνήμες και αγώνες ενός λαού, Περί … αρχαίου θεάτρου, Θεσπρωτοί λόγιοι που έγραψαν για την Πάργα, Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης 160 χρόνια από την γέννηση του (1851-2011), και το καθιερωμένο φτορεπορτάζ .
   Η εφημερίδα συντηρείται οικονομικά, αποκλειστικά από δωρεές και διανέμεται δωρεάν, για να την διαβάσετε και να την ενισχύσετε απευθυνθείτε στα γραφεία του συλλόγου Τηλ.2105225788, φαξ.2105237773.

Δεν υπάρχουν σχόλια: