Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ένωση Πάργας - Αναγέννηση Αχερουσίας 2 - 2.

   Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι πραγματικό ντέρμπυ κορυφής οι δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στόν Β' όμιλο της Β΄ΕΠΣΠΛ η Ένωση Πάργας και η Αναγέννηση Αχερουσίας αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκόρ 2-2 ενώ το παιχνίδι κρίθηκε στην κυριολεξία στό τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα στό Δημοτικό Στάδιο Πάργας.
   Η Αναγέννηση πέτυχε πολύ νωρίς γκόλ στό 6΄μετά από λάθος της άμυνας της Ένωσης με τον νεαρό Κωνσταντίνου Β. που πλάσαρε ανενόχλητος τον τερματοφύλακα της Ένωσης Αβραάμ Ευθυμιάδη διαμορφώνοντας το 0-1. Στήν συνέχεια η Ένωση πήρε την πρωτοβουλία και πίεσε τήν Αχερουσία προσπαθόντας να ισοφαρίσει κάτι που έγινε  με ένα πολύ ωραίο ομαδικό γκόλ της ομάδας που ξεκίνησε από αριστερά με τούς Παπανδρέου Ντάλλα και Αθανασίου να συνδιάζονται πολύ γρήγορα και ο Αθανασίου να πετυχαίνει με δυνατό σούτ από το ύψος της μικρής περιοχής την ισοφάριση 1-1. Το παιχνίδι στο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες ενώ ο κόσμος είχε ήδη γεμίσει τις κερκίδες του σταδίου και παρακολουθούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον αγώνα.
   Το δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες βγήκαν πολύ προσεκτικές στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι αναλώθηκε σε πολύ δυνατές μονομαχίες στό χώρο του κέντρου του γηπέδου με αποτέλεσμα να διακόπτεται συχνά ο ρυθμός του παιχνιδιού από τα πολλά φάουλ κάτι που βέβαια ευνοούσε την ομάδα της Αχερουσίας που έπαιζε για δύο αποτελέσματα μιάς και η ισοπαλία ήταν για αυτή θετικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά η Ένωση είχε δύο ευκαιρίες να προηγηθεί όταν στό 60' ο Βαλάντης Σκάρπος προτίμησε να πασάρει αριστερά στόν Αθανασίου ενώ  βρισκόνταν σε ιδανική θέση για γκόλ και η μπάλα κόπηκε από τους αμυντικούς και στο 75' όταν ο Βαγγέλης Χαλκής που είχε περάσει στο παιχνίδι από το 60' στην θέση  του Φώτη Τζάνη μπερδεύτηκε με τον Αθανασιού και χάθηκε ιδανικό τετ α τετ σε βαθιά μπαλιά του Άκη Ντάλλα. Η Αχερουσία έιχε και αυτή στό 65' μια εκαιρία να προηγηθεί όταν μακρινό σούτ χτύπησε στο δοκάρι.
Το τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα έμελλε να έχει χισκοκικό φινάλε στό 87' η Ένωση προήγήθηκε με 2-1 όταν για άλλη μια φορά η μπάλα άλλαξε πολύ γρήγορα πόδια και η τελική ασίστ του Πολυχρόνη Τόρρε βρήκε σε ιδανικό σημείο τον Θανάση Αθανασίου που πέτυχε ένα πανέμορφο γκόλ στο γάμα της εστιας του Καλιάμη.
   Ενώ όλλα έδειχναν να οδεύουν σε μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας η μπάλα είχε άλλη γνώμη και στό 94' σε εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση για την Αχερουσία η στιγμιαία αδράνεια στην αμυντική λειτουργία της ομάδας έδωσε την ευκαιρία στήν Αναγέννηση να ισοφαρίσει σε 2-2  με τον Ντούκα δημιουργώντας μια γρήγορη εναλλαγή στα συναισθήματα τών οπαδών των δύο ομάδων.

   Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα που διατηρεί την διαφορά τών δύο βαθμών ανάμεσα στις δύο ομάδες και κάνει πολύ ενδιαφέρουσα την εξέλιξη του Πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις τών δύο ομάδων του Δήμου μας ήταν.

Ενωση Πάργας: Ευθυμιάδης Α. Τζάνης Φ.( Χαλκής Β.60') Παπανδρέου Δ. Ευθυμιάδης Δ. Παππάς Γ.( Σιάνος Χ. 65') Τόρρες Π. Πασχοδήμας Θ. Χαλκής Σ.( Ιωάννου Α.85' ) Σκάρπος ΧΒ. Αθανασίου Α. Ντάλλας Σ.

Αναγέννηση Αχερουσίας Καλιάμης Θ.Ντούκας Α  (Δημολιάτης Β. 75'). Ευθυμίου Χ. Ντούκας Ι. Φαρμάκης Α. Αναστασίου Χ. Κωνσταντίνου Β. Κοντοδήμας Η. Ντακούλας Χ.( Νικολάου Θ. 70') Νίτσιος Χ. Μήτης Χ.(Παππάς Γ. 85')

Αναδημοσίευση από τη σελίδα,  sportpalace.eu.

Δεν υπάρχουν σχόλια: