Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Παιδικό, Ενωση Πάργας - Εθνικός Φιλιππιάδας 5-0.

Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2012.
   «Σε αγώνα για την τέταρτη αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος που έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο Πάργας  η ομάδα της Ένωσης πέτυχε ευρεία νίκη με σκόρ 5-0 με αντίπαλο την παιδική ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας. Τα γκόλ πέτυχαν 3 ο θωμάς Παππάς 1 ο Παναγιώτης Παπανδρέου και 1 ο Μιχάλης Γκίκας. Το επόμενο Σάββατο η ομάδα των παίδων αγωνίζεται στην Φιλιππιάδα με αντίπαλο το παιδικό του Π,Σ. Φιλιππιάδα 2004.
   Στο γήπεδο για να ενισχύσουν την παιδική ομάδα βρέθηκαν εκτός από μέλη της διοίκησης του συλλόγου   με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό Αλέκο Παππά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των ανδρών  Χρόνης Τόρρες , Βαλάντης Σκάρπος , Θανάσης Αθανασίου και Άκης Ντάλλας οι οποίοι τους επισκέφτηκαν στα αποδυτήρια και έμειναν  μαζί τους στόν πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος του αγώνα πανήγυρίζοντας όλα τα γκόλ ενώ ήταν ιδιαιτέρως εκδηλωτικοί σε κάθε θετική ενέργεια».

 Αναδημοσίευση από τη σελίδα,  sportpalace.eu.

Δεν υπάρχουν σχόλια: