Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Συνάντηση του Δήμαρχου Πάργας με τον Γ.Γ. Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Συνάντηση του Δήμαρχου Πάργας με τον Γ.Γ. Υπουργείου
 Δημόσιας Τάξης  και Προστασίας του Πολίτη.    

     Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αθανάσιος Λιόλιος, στις 4 Δεκεμβρίου 2012, πραγματοποίησε συνάντηση στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιο Ανδρεουλάκο για το θέμα της αστυνόμευσης στη Δημοτική Ενότητα της Πάργας.
Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αθανάσιος Λιόλιος παράθεσε την αναγκαιότητα παραμονής του Αστυνομικού Tμήματος Πάργας και τόνισε μεταξύ άλλων: Η επαρκής αστυνόμευση αφορά τόσο την κοινωνία όσο και την οικονομία του Δήμου Πάργας.
Η Πάργα είναι, ένας Διεθνής, ελκυστικός και ταυτόχρονα ασφαλής τουριστικός προορισμός. Είναι απαραίτητο να λάβουμε τα μέτρα μας και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας  ώστε να αποφύγουμε  δυσάρεστες και αρνητικές συνέπειες. Το πλεονέκτημα του τουρισμού πρέπει να το διαφυλάξουμε και να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Είμαστε ένας τόπος ασφαλής και φιλόξενος και έτσι πρέπει να παραμείνουμε. Τέλος ο Δήμαρχος Πάργας, λαμβάνοντας υπ' όψιν  τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, δεσμεύτηκε   να συνδράμει ο Δήμος Πάργας με Δημοτικό ακίνητο ώστε να μεταστεγασθεί το Α.Τ. Πάργας με σκοπό τη διασφάλιση συνθηκών ασφάλειας για τους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου Πάργας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: