Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι ημερίδες ενημέρωσης της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Π.ΑΡ.Γ.Α»

   Με μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή από τοπικούς φορείς και κατοίκους της περιοχής , πραγματοποιήθηκαν , οι εναρκτήριες ημερίδες ενημέρωσης των ωφελουμένων της Πράξης: "Σχέδιο για την Απασχόληση προσαρμοσμένο στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας του Δήμου Πάργας" που υλοποιείται στο πλαίσιο των ΤοπΣΑ (Τοπικά Σχέδια για την απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας) που αποτελούν δράση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», ΕΣΠΑ 2007-2013, Φορέας διαχείρισης είναι η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή του Ε.Π. Ηπείρου.
Η πράξη αποτελεί μια Ολοκληρωμένη Πρόταση ενεργειών και δράσεων, που στόχο έχει την αποτελεσματική ενσωμάτωση στην εργασία 80 ανέργων, εγγεγραμμένων στους καταλόγους του ΟΑΕΔ, ασφαλισμένους στον Ο.Γ.Α καθώς και νέων επιστημόνων, σύμφωνα με ορισμένες προϋποθέσεις. Το παραγόμενο αποτέλεσμα του σχεδίου δράσης θα είναι 80 ωφελούμενοι να προωθηθούν στην απασχόληση και να αναπτύξουν ατομική ή συλλογική επιχειρηματική δραστηριότητα. Οι ημερίδες πραγματοποιήθηκαν στις 14/02/ 2014 στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου στην Πάργα και στις 15/02/2014 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Καναλάκι.
Η έναρξη των ημερίδων έγινε με χαιρετισμό του Αντιπεριφερειάρχη κ.Στράτου Ιωάννου και του Δημάρχου Πάργας κ. Αθανάσιου Λιόλιου.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Επικεφαλής συντονιστής του έργου κ.Χαρίλαος Βανίδης, οι διαχειριστές του έργου κ. Απόστολος Νάρης και ο κ. Θωμάς Πρασάς. Συντονίστρια των ημερίδων ήταν η κα Ελένη Κολιοφώτη, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δ.Πάργας.
Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να θέσουν ερωτήσεις και να ζητήσουν διευκρινίσεις από τους εκπροσώπους της Αναπτυξιακής Σύμπραξης για τις δράσεις του συγκεκριμένου Έργου, την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Στις ημερίδες παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Πασχάλης Ρίζος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης κ.Ηλίας Λιάκρης, ο Πρόεδρος της Ξενοδοχειακής Ένωσης Πάργας κ. Δημήτρης Δημάκος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Πρέβεζας κ.Χαρίσης Αναστασίου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καναλακίου κ. Χρήστος Κοτζαμουράτογλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ανθούσας- Αγιάς κ.Περικλής Λιάκρης, τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής και του Συλλόγου Εστίασης κ.Αναστασία Ευαγγέλου και κ.Πέτρος Τζούρος, ο Αντιδήμαρχος Πάργας κ.Γεώργιος Τσούτσης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ντάση Κατερίνα, Παπαχριστοδούλου Γιάννης, Σμπίλιας Κων/νος , ο πρόεδρος του Δ. Δ. Πάργας κ.Νικόλαος Γκιώνης.
Σημειώνεται, ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση υποψήφιου ωφελούμενου και τα δικαιολογητικά το αργότερο έως τις 10/3/2014 (καταληκτική ημερομηνία) στο Δημαρχείο Δ.Πάργας στο Καναλάκι και στο Δημοτικό Κατάστημα στην Πάργα.
Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πρόσθετες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής σύμπραξης : asparga.gr

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  atpreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: