Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Στο Πρόγραμμα "Ζεστή Φιλοξενία" ο Δήμος Πάργας.

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται και εποχικοί εργαζόμενοι.

Με επιτυχία εξελίσσεται το πιλοτικό πρόγραμμα που έχει μπει ο Δήμος Πάργας, όπου ξεκουράζει του επισκέπτες του, σε άνετους καναπέδες και στρώματα, σε όλους τους τουρίστες που εισέρχονται στο Καναλάκι και στο Δήμο. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η δημοτική αρχή έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια αναβάθμισης, με το πρώτο κιόσκι πριν μπεις στην πόλη του Καναλακίου, όπου μπορούν οι τουρίστες να πάρουν μια πρώτη γεύση της ζεστής φιλοξενίας που τους περιμένει. Αν το πιλοτικό πρόγραμμα πετύχει τους στόχους του, θα εφαρμοστεί και σε άλλες εισόδους στο Δήμο Πάργας, καθώς θα ακολουθήσουν και άλλοι Δήμοι της Ελλάδας.
Στο πρόγραμμα  συμπεριλαμβάνεται και εποχικοί εργαζόμενοι, που θα τοποθετηθούν σε κάθε κιόσκι, και θα προσφέρουν υπηρεσίες όπως: καφέ, Χυμό, και δωρεάν Χάρτη της περιοχής μας. Να τονίσουμε ότι το πρόγραμμα αυτό χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  (ΕΣΠΑ).

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  fanaripress.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: