Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Η Πάργα στους δέκα δημοφιλέστερους προορισμούς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

   Ένα ακόμα τριήμερο βρίσκεται προ των πυλών και μια ακόμα αφορμή για μικρές ή μεγάλες εξορμήσεις για τους λάτρεις των αποδράσεων. Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr ερεύνησε και παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους προορισμούς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Που θα ταξιδέψουν οι Έλληνες; Ποιο νησί θα φιλοξενήσει τους Έλληνες ταξιδιώτες για το πρώτο τους μπάνιο;

1. Μύκονος
2. Ναύπλιο
3. Καμάρι
4. Ημεροβίγλι
5. Πάργα
6. Ερέτρια
7. Σκιάθος
8. Πάφος
9. Ύδρα
10. Περίσσα (Σαντορίνη)

* Η λίστα βασίζεται σε αναζητήσεις που έγιναν από την 1η Μαΐου μέχρι την 30η Μαΐου για την περίοδο 6 Ιουνίου μέχρι και 9 Ιουνίου

Ξέφρενη διασκέδαση ή στιγμές χαλάρωσης με ρομαντική διάθεση;

Φαίνεται πως οι Έλληνες χρήστες επιλέγουν και τα δυο, αφού φέρνουν στην πρώτη θέση το νησί των ανέμων και στην αμέσως επόμενη το Ναύπλιο. Η Σαντορίνη δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα, καθώς αποτελεί αγαπημένο προορισμό Ελλήνων και ξένων τουριστών. Καμάρι, Ημεροβίγλι και Περίσσα εκπροσωπούν επάξια τη Σαντορίνη στη λίστα των δέκα δημοφιλέστερων προορισμών για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί ότι οι Έλληνες ταξιδιώτες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Πάφος της Κύπρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα των δημοφιλέστερων προορισμών δεν υπάρχει κανείς Ευρωπαϊκός προορισμός και ο πρώτος εμφανίζεται μόλις στην εικοστή θέση και δεν είναι άλλος από το Μιλάνο της γειτονικής Ιταλίας.
Σχετικά με την trivago:
Οι ταξιδιώτες βρίσκουν στην www.trivago.gr ιδανικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά φίλτρα αναζήτησης. Η trivago είναι ένα online meta search που συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 150 διαφορετικά sites κρατήσεων για 700.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο.
Επιπλέον η trivago προσφέρει 120 εκατομμύρια αναφορές για ξενοδοχεία σε συνδυασμό με 14 εκατομμύρια φωτογραφίες. 45 εκατομμύρια χρήστες το μήνα χρησιμοποιούν την trivago και καταφέρνουν να «γλιτώσουν» ως και 35% από τα χρήματα τους κατά μέσο όρο ανά κράτηση. Η trivago GmbH έχει έδρα της στο Ντύσσελντορφ στη Γερμανία, ιδρύθηκε στο 2005 και αυτή τη στιγμή λειτουργούν 45 διεθνείς πλατφόρμες.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   carabola.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: