Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

2o Πανελλήνιο φιλικό διασυλλογικό τουρνουά αγώνων Taekwon-do I.T.F. στο κλειστό γυμναστήριο Πάργας.

Α.Σ. Ερμής: 2ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό 
Τουρνουά Αγώνων Επίδειξης "Κανάρης 2015"

    Με την έγκριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας TAEKWON-DO Ελλάδος και την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών ο Α.Σ. Ερμής Πάργας με πρωτοβουλία του προπονητή του συλλόγου Πλασκασοβίτης Πέτρος διοργανώνει το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 το 2o Πανελλήνιο φιλικό διασυλλογικό τουρνουά αγώνων Taekwon-do I.T.F. στο κλειστό γυμναστήριο Πάργας.
Ως μέλος της ΑΟΤΕ και της ΕΟΠΤ, ο Α.Σ. Ερμής Πάργας δείχνει εμπράκτως την στήριξη του στο άθλημα διοργανώνοντας φιλικούς αγώνες με στόχο την συνάντηση και αγωνιστική γνωριμία αθλητών όλων των ηλικιών, από όλη την Ελλάδα. Μια ακόμη γιορτή του ελληνικού Taekwon-do I.T.F. αναμένεται να λάβει χώρα με τους διοργανωτές να περιμένουν την συμμετοχή όλων. Σύμφωνα και με την επίσημη προκήρυξη του πρωταθλήματος, οι αθλητές που καλούνται να συμμετάσχουν (παίδες/κορασίδες, παμπαίδες/παγκορασίδες, έφηβοι/νεάνιδες, άνδρες/γυναίκες) οφείλουν να συμπληρώσουν τις δηλώσεις συμμετοχής και να τις αποστείλουν το αργότερο έως την Κυριακή 14 Ιουνίου 2014.
Ολοκληρώνοντας αυτή την διαδικασία εγκαίρως και γνωρίζοντας ποιοι αθλητές θα συμμετάσχουν και σε ποιες κατηγορίες, θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων τρεις μέρες αργότερα στις 18/6/2015. Τα αποτελέσματα αυτής θα αναρτηθούν άμεσα στην ιστοσελίδας μας tkd-itf.gr, απ’ όπου θα μπορεί ο κάθε αθλητής να δει με ποιους αντιπάλους θα διαγωνιστεί.
Ακόμη μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ο Α.Σ. Ερμής προτείνει την διεξαγωγή 3ήμερου camp στο Καραβοστάσι Περδίκας έτσι ώστε όλοι οι αθλητές ανεξαιρέτως σχολής και ηλικίας να προπονηθούν και να περάσουν χρόνο με συναθλητές τους.
Για περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες αναφορικά με τους κανονισμούς αγώνων, το κόστος συμμετοχής και την διαμονή των ομάδων, διαβάστε παρακάτω τα σχετικά έγγραφα.
Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  tkd-itf.gr.

Προκήρυξη
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΠΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
Δηλώσεις Συμμετοχής Παμπαίδων
Δηλώσεις Συμμετοχής Παγκορασίδων
Δηλώσεις Συμμετοχής Παίδων
Δηλώσεις Συμμετοχής Κορασίδων
Δηλώσεις Συμμετοχής Εφήβων-Νεανίδων/ Ανδρών -Γυναικών

Δεν υπάρχουν σχόλια: