Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Περιοδικό Hola : Πάργα μένεις εκεί για πάντα!! - Δείτε τα 10 κορυφαία μέρη που ξεχώρισε το Hola ανάμεσα τους και η Πάργα.

    Περιοδικό Hola : Πάργα μένεις εκεί για πάντα!! - Δείτε τα 10 κορυφαία μέρη που ξεχώρισε το Hola ανάμεσα τους και η Πάργα
Το περιοδικό Hola κάνει ένα αφιέρωμα στην Ελλάδα και επιλέγει τα 10 ομορφότερα χωριά και νησιά που βρίσκονται στη χώρα και είναι ικανά να μαγέψουν τον επισκέπτη ώστε να θέλει να μείνει εκεί για πάντα.
Λευκά, πεντακάθαρα, που βρίσκονται πάνω στα βράχια με θέα στη θάλασσα, μεσαιωνικά, ιστορικά, με στενά δρομάκια στολισμένα με μπουκαμβίλιες. Το βλέμμα δεν κουράζεται ποτέ. Είναι η καλύτερη σύνοψη της Μεσογείου στην ουσία.
Στο νότιο Αιγαίο, η Σαντορίνη είναι το πιο μαγευτικό νησί στην Ελλάδα. Είναι γεμάτο με ρομαντικά χωριά που απλώνονται στους ηφαιστειακούς βράχους. Η Φηρά και το Φηροστεφάνι είναι από τα πιο φωτογενή μέρη της, αλλά η Οία προσφέρει το πιο αναγνωρίσιμο ηλιοβασιλέματα στον κόσμο, σαν καρτ ποστάλ. Σε αυτό το άλμπουμ που παρουσιάζει το Hola βλέπουμε κι άλλα νησιά όπου μπορείτε να περάσετε ειδυλλιακές διακοπές στη Μεσόγειο.
Δείτε τα 10 κορυφαία μέρη που ξεχώρισε το Hola:
1. Οία – Σαντορίνη
2. Χώρα – Μύκονος
3. Ρέθυμνο – Κρήτη
4.Ύδρα
5. Πάργα
   Γραφική και κοσμοπολίτικη, στο νομό Πρέβεζας και απέναντι από τα νησιά των Παξών, η Πάργα είναι μια παραδοσιακή πόλη  χτισμένη σε ένα φυσικό αμφιθέατρο στενών δρόμων που οδηγούν στις παραλίες του κόλπου. Συμβαίνει να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα το καλοκαίρι.
6. Θήρα ή Φηρά – Σαντορίνη
7. Ρόδος
8. Παροικιά – Πάρος
9. Σπέτσες
10. Φηροστεφάνι – Σαντορίνη.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  fanaripress.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: