Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

«Αγγελος Φέτσης 2015»: Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος και Διάθλου στην Πάργα.

Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος και Διάθλου
Πάργα 27 Σεπτεμβρίου 2015

   Ένας υπέροχος αγώνας ξεκάνει από το ιστορικό κέντρο της πόλης, στους πρόποδες του Ενετικού φρουρίου περνάει μπροστά από την κεντρική παραλία και ανεβαίνει στο λόφο της Αγίας Ελένης όπου ξεδιπλώνετε ο Ενετικός ελαιώνας. Στο πέρασμα του βρίσκονται τρία παλιά, γραφικά εξωκλήσια του Αι Γιώργη, της Αγίας Ελένης και του προφήτη Ηλία. Η διαδρομή συνδυάζει το καταπράσινο τοπίο του Παργινού ελαιοδάσους με την απαράμιλλη θέα του Ιονίου πελάγους, ο αγώνας τερματίζει στο χώρο της εκκίνησης.
   Επίσης ένας εκπληκτικός αγώνα, ξεκινά με κολύμπι από το κέντρο της πόλης, περνά μπροστά από το νησάκι της Παναγιάς, καταλήγει στην παραλία Κρυονερίου όπου βγαίνουμε από τη θάλασσα και μπαίνουμε στο δρομικό μέρος του αγώνα. Ο αγώνας εκτίνετε στο λόφο της Αγίας Ελένης, περνά από γραφικό εξωκλήσι του Αι Γιώργη και συνεχίζει ανηφορικά μέχρι το Λύχνος κάτω από το ελαιοδάσος και τερματίζει στο ιστορικό κέντρο της πόλης.
Προκύρηξη Αγώνα.
Κανονισμοί.
Κόστος Συμμετοχής.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  pargaraceaggelosfetsis.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: