Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Κορυφαίος προορισμός για το Δεκαπενταύγουστο η Πάργα.

 Ανάμεσα στους 10 πιο δημοφιλείς προορισμούς, που επέλεξαν για
 να περάσουν το φετινό Δεκαπενταύγουστο οι Έλληνες τουρίστες, 
περιλαμβάνεται η «δική» μας Πάργα.

    Οι «όψιμοι» επισκέπτες του Αυγούστου, στην πλειονότητά τους Έλληνες που αποφάσισαν ότι παρά την πληγωμένη ψυχολογία και τους περιορισμούς στα οικονομικά, ο χειμώνας δεν θα βγει χωρίς λίγες διακοπές, δίνουν δεύτερη ευκαιρία στους ξενοδόχους πολλών περιοχών της χώρας, μετά την καταστροφή του Ιουνίου και του Ιουλίου.
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το τουριστικό site κρατήσεων «trivago», στην κορυφή των προτιμήσεων για το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται η Χαλκιδική, εκτοπίζοντας την Πάργα που καταλάμβανε πέρυσι τη θέση αυτή, η οποία ωστόσο παραμένει μεταξύ των κορυφαίων προορισμών.
Υψηλότερα στις προτιμήσεις των Ελλήνων είναι φέτος και η Θάσος, η οποία καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, ενώ τα νησιά του Ιονίου φαίνεται να προτιμώνται περισσότερο συγκριτικά με το περασμένο καλοκαίρι, αφού φέτος είναι ψηλά στις προτιμήσεις η Λευκάδα και η Ζάκυνθος, ενώ την εμφάνισή της στους είκοσι δημοφιλέστερους προορισμούς κάνει φέτος και η Κεφαλλονιά. Τα νησιά του Αιγαίου και του Αργοσαρωνικού παραμένουν αγαπημένοι προορισμοί και αυτή τη χρονιά, ενώ τα Χανιά είναι σταθερά μεταξύ των δημοφιλέστερων επιλογών των Ελλήνων, τόσο πέρυσι, όσο και φέτος.
Η παραπάνω, ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η «trivago» για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ 1ης Ιουνίου και 9ης Αυγούστου, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 13 και 17 Αυγούστου, με ελάχιστη διαμονή μιας διανυκτέρευσης.
proinanea.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  ipiros.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: