Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Δωρεάν διανομή ροδάκινων στο Δήμο Πάργας και στο Δήμο Ζήρου.

   Η Περιφέρεια Ηπείρου-Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, ως Επικεφαλής Εταίρος της  Κοινωνικής Σύμπραξης του προγράμματος ΤΕΒΑ, ενημερώνει τους πολίτες της,  ότι στο πλαίσιο  εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και σε συνδυασμό με την ΚΥΑ 1701/14-8-2015 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), υλοποιεί δράση δωρεάν διανομής  12 τόνων ροδάκινων, διανομή η οποία θα γίνει από τους κοινωνικούς εταίρους της, το Δήμο Ζηρού και το Δήμο Πάργας.


Ωφελούμενοι κατά προτεραιότητα της διανομής θα είναι: α) οι Κάτοχοι Κάρτας Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους β) τα κοινωνικά παντοπωλεία, γ) οι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προ­γράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)», δ) τα δημόσια σχολεία και ε) οι παιδικές κατασκηνώσεις.

Ειδικότερα:

Η παράδοση των ροδάκινων από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας στους Δήμους - Εταίρους του Ν. Πρέβεζας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 και μετέπειτα θα ξεκινήσει η διανομή στους δικαιούχους πολίτες από τους Δήμους Ζηρού και Πάργας.

Οι δικαιούχοι προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα ροδάκινων που τους αναλογεί  θα πρέπει να προσκομίζουν στους αρμόδιους υπαλλήλους  των Δήμων τα κάτωθι:

1.     Κάρτα Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης
2. Αστυνομική Ταυτότητα
3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας)

To σημείο και το ωράριο διανομής των ροδάκινων για τον κάθε Δήμο είναι τα παρακάτω:

Δήμος Ζηρού: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. στο προαύλιο χώρο του δημαρχείου Φιλιππιάδας. Πληροφορίες στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ζηρού, υπεύθυνη κα. Ντούπη Κωνσταντινιά, τηλ.:26833 60641.

Δήμος Πάργας: Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 από 11:00 π.μ. μέχρι τις 15:00 μ.μ. και Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 14:00 μ.μ. στις αποθήκες του Δήμου, πλησίον του δημοτικού σταδίου Καναλλακίου. Πληροφορίες στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πάργας, υπεύθυνη κα. Τσιλιμπώκου Θεοδώρα, τηλ.:26843 60312.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  preveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: