Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ανθούσα Πάργας, το χωριό των αιμοδοτών.



Ο πρόεδρος του συλλόγου αιμοδοτών Ανθούσας Π. Λιάκρης στον Prisma 91,6.
     Εκδήλωση αφιερωμένη στην εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας «Βασίλειος Χατζής».
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα από το Δημοτικό Στάδιο Πάργας και θα καταλήξει στην πλατεία της Ανθούσας όπου και διοργανωθεί η κεντρική εκδήλωση.
Φέτος η εκδήλωση συμπίπτει με τα 20 χρόνια ζωής του Συλλόγου, ο οποίος έχει αξιοσημείωτο έργο και προσφορά αφού κάθε χρόνο πραγματοποιεί τουλάχιστον τέσσερις τακτικές και έκτακτες αιμοδοσίες ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος του Νοσοκομείου με περίπου 180 μονάδες ετησίως.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ Περικλής Λιάκρης μίλησε στον Prisma 91,6 για τη δουλειά που γίνεται στη Ανθούσα και τη σημαντική προσφορά των κατοίκων της περιοχής. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που την Ανθούσα αποκαλείται από τα πανελλαδικά ΜΜΕ «το χωριό των αιμοδοτών».

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  prevezatoday.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: