Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Περιμένουμε σημαντική αύξηση τουριστών στην Πάργα.

   Ο εκτελεστικός διευθυντής της ένωσης ξενοδόχων Πάργας Παππάς Ευθύμης μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 με τον Παναγιώτη Κουνιάκη σχετικά με το θέμα της εξέλιξης της τουριστικής κίνησης,  ιδιαίτερα τη στιγμή που ακούγεται ότι φέτος  θα υπάρχει σημαντική κάμψη του ρυθμού, η οποία αποδίδεται στο αρνητικό κλίμα που διατηρείται και ενισχύεται όσο δεν κλείνει η συμφωνία με τους εταίρους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο από την Σκανδιναβική αγορά θα υπάρχουν δυο επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα, συγκριτικά με πέρυσι που κυμαίνεται σε ποσοστό αύξησης 10-25%. Αυξητικές είναι οι τάσεις και όλων των υπόλοιπων αγορών, καθώς οι κρατήσεις δείχνουν ότι θα έχουμε στην Πάργα ένα πολύ καλό καλοκαίρι, μια αύξηση που θα αγγίξει και το 25%.

Όσον αφορά τους Έλληνές πολίτες, παρόλο την οικονομική στενότητα, συγκαταλέγουν την Πάργα στους δημοφιλείς προορισμούς και θα την επιλέξουν και φέτος.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  prevezatoday.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: