Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Τίμησαν μια αξιόλογη Επιστήμονα στην Πάργα.

   Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο νέοι άνθρωποι να μπαίνουν στην αγορά εργασίας και να ξεκινούν τις δικές τους επιχειρήσεις. Μάλιστα στον ευαίσθητο χώρο της υγείας που εκτός από την επιστημονική κατάρτιση παίζει ρόλο και η ανθρωπιά αλλά και η προσωπικότητα των επαγγελματιών του χώρου, αυτό έχει ιδιαίτερη αξία.
Έτσι, πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τα εγκαίνια του φαρμακείου της Βασιλικής Ιωάννου του Αναστασίου και έσπευσαν να της ευχηθούν για το ξεκίνημα της καριέρας της, που έγιναν την Κυριακή 22-05-16. Το φαρμακείο της βρίσκεται επί της Ε.Ο.Πάργας – Αγιάς.
Η νέα επιστήμονας δέχθηκε τις θερμές και εγκάρδιες ευχές τόσο συγγενών και φίλων όσο και συναδέλφων από τον χώρο της υγείας που παραβρέθηκαν τιμώντας με την παρουσία τους το νέο επαγγελματικό της βήμα.
Μεταξύ άλλων τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος  Ιωάννου, ο  Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας, οι Αντιδήμαρχοι Πάργας, ο πρόεδρος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πάργας.
Ευχόμαστε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία στην κα Βασιλική Ιωάννου .

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  prevezaposto.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: