Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Πάργα.. Φόρεσε τα γιορτινά της και είναι… κούκλα!

    Δεν χωρά αμφιβολία ότι η Πάργα είναι μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ηπείρου αλλά και της χώρας. Ταυτισμένη με τα καλοκαίρια μας και με τις μοναδικές στιγμές που χαρίζει στις παραλίες της ή στα στενά και γραφικά της σοκάκια!
Η Πάργα όμως έχει μια ξεχωριστή γοητεία και κατά την διάρκεια του χειμώνα. Και τις μέρες αυτές φορώντας τα γιορτινά της, είναι πραγματική κούκλα!
Βέβαια το εορταστικό αποτέλεσμα δεν ήταν εύκολη υπόθεση... Χρειάστηκε να ξεσηκωθούν οι τοπικοί σύμβουλοι, να ενεργοποιηθεί ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και να υπάρξει και μία μεγάλη χορηγία για τον στολισμό και την δουλειά που απαιτούνταν!
Με την αρωγή λοιπόν του κ. Ράμμου από την Παραμυθιά, η Πάργα πήρε χρώμα Χριστουγέννων και οι χειμερινές νύχτες έγιναν όντως λαμπερές. Τα βλέμματα όλων καθηλώνονται στο καράβι που έχει στολιστεί και δεσπόζει κάτω από το Κάστρο!

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  epiruspost.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: