Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Η θρυλική θαλαμηγός «Χριστίνα Ο» του Ωνάση στην Πάργα.

   ...Η Ζάκυνθος συνεχίζει να υποδέχεται ζάμπλουτους τουρίστες που φτάνουν στο νησί με τις υπερπολυτελείς θαλαμηγούς τους. Έξω από το λιμάνι της Ζακύνθου βρίσκεται από χθες το βράδυ (19-08-2018) η θαλαμηγός «Christina O», η οποία ανήκε παλαιότερα στην οικογένεια του Αριστοτέλη Ωνάση.

Mετά την χθεσινή επίσκεψη στη γειτονική Κεφαλλονιά το πάλε ποτέ καμάρι του Αριστοτέλη Ωνάση βρίσκεται για δευτερη συνεχόμενη χρονια στη Ζάκυνθο. Η θαλαμηγός πάνω στην οποία πάτησαν το πόδι τους οι μεγαλύτερες προσωπικότητες της τότε εποχής, η θαλαμηγός “Christina O” του Έλληνα μεγιστάνα, ενοικιάστηκε από τον Σαουδάραβα Πρίγκιπα Ματζέντ Μπιν Αμντουλαχ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ της βασιλικής οικογένειας της Αραβικής χερσονήσου.


H ιστορική “Χριστίνα” προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στον Πρίγκιπα, την ακολουθία του και τους επιβαίνοντες, φίλους του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Ματζέντ Μπιν Αμντουλαχ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ με περιουσία που αγγίζει τα 300 δισεκατομμύρια δολάρια, γιος του Σαουδάραβα βασιλιά, προκαλεί συχνά με τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει να ακολουθεί.
Ζάκυνθος: Η θαλαμηγος “Christina O”

Σήμερα, η μεγαλοπρεπής θαλαμηγός μπορεί να φιλοξενήσει 66 άτομα (κι άλλα 35 άτομα πλήρωμα) στα 18 υπνοδωμάτιά της, ενώ διαθέτει προεδρική σουίτα, ελικοδρόμιο, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, σπα, μπαρ, κέντρο ομορφιάς και παιδότοπο.

Όλα αυτά, μαζί με την λίγες μόλις ώρες πριν άφιξη της υπερπολυτελούς θαλαμηγού «KATARA» του πρώην εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ Θανί, δεν αποτελούν παρά απόδειξη το πώς η πανέμορφη Ζάκυνθος, μπορεί να θέλξει αυτό που ονομάζουμε καλό τουρισμό και να μην μένει εγκλωβισμένη στον μαζικό που μετρά αύξηση σε άτομα, αλλά δυστυχώς δεν μετρά σε έσοδα, παρά καθημερινή “έκπτωση” στα ήθη και έθιμα...

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  newsit.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: