Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Απόλλων Πάργας.

Ισοπαλία 1-1 πήρε ο Απόλλων στην Κόνιτσα, από την τοπική ομάδα Πίνδο, το περασμένο Σάββατο. Η ομάδα μας στάθηκε άτυχη, καθώς δέχτηκε την ισοφάριση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Κακό το θέαμα στο Α' ημίχρονο, κάπως καλύτερο στην επανάληψη, με τον Απόλλωνα να απειλεί με τρεις ευκαιρίες, εν αντιθέσει με μια των γηπεδούχων. Στο 84' ο Καρακίτσος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας, όμως ο Φερούλης ισοφάρισε στο 94' για την Κόνιτσα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαλλιώρας από το ΣΔΠ Καρδίτσας. Σχολίασε ο Απολλωνιστής.
ΠΙΝΔΟΣ: Σαραβέλας, Βλάχος, Φερούλης, Μινογιάννης, Σαλαμάνι, Κιρτζόγλου (68’ Χατζηρούμης), Τσολάκος (79’ Γκίκας), Γιάτσε, Τσίτσος, Δημόπουλος, Μουρεχίδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μπάμπης, Αηδόνης, Κολοκούρας, Παπαδόπουλος Κ., Γεράκης, Ζήσης, Νταής (72’ Βάσιος), Καρακίτσος (87’ Μώκος), Βέσκας (76’ Τσάνη), Λουκούμης, Καψιώτης.
Επόμενος αγώνας Κυριακή 8.3.2009 Απόλλων Πάργας – Ελαιόφυτο και ώρα 16:00. Ο εκτός έδρας αγώνας ήταν 2-0. Βαθμολογία εδώ.
----------------------------ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ---------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: