Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Πρόσκληση

Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας και ρίχνει τη σκιά της στον τουρισμό, που αποτελεί την βαριά βιομηχανία της χώρας μας.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πρέβεζας ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου και προκειμένου ο νομός μας να έχει της λιγότερες δυνατές αρνητικές συνέπειες από την κρίση οργανώνει Σύσκεψη Φορέων για τον Τουρισμό.
Καλούμε τους εμπλεκόμενους φορείς με τον τουρισμό (τους εκπροσώπους των Δήμων, του Εργατικού Κέντρου, του Επιμελητηρίου, του ΕΟΤ, τους Ξενοδόχους, τους Ιδιοκτήτες Ενοικιαζόμενων Δωματίων, τους Τουριστικούς πράκτορες, τους Ιδιοκτήτες Χώρων Εστίασης, και τους πολίτες) για να συζητήσουμε τρόπους αντιμετώπισης της φετινής οικονομικής συγκυρίας στον τουριστικό τομέα.
Στην συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Μαρτίου στις 18.30 μ.μ στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου, θα παραβρεθεί ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης κος Μελέτιος Τζαφέρης.
----------------Ο Νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου-----------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: