Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Απόλλων Πάργας.

Μετά από καλή εμφάνιση, η ομάδα του Απόλλωνα νίκησε με 3-1 το Ελαιόφυτο, σ΄ ένα καλό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημ. Γηπεδο Παργας. Στο 14΄ ο Ζήσης ανοιξε το σκορ, ενω ο Νταής με κεφαλιά στο 29΄ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδουχων. Στο 49΄ λαθος στην αμυνα των φιλοξενουμενων, και αυτογκόλ του Τίμπα. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Ελαιόφυτου ήταν να μειώσει στο τελικό 3-1, με γκολ του Γιώτη στο 90΄. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γραμματικόπουλος από το ΣΔΠ Αχαΐας, Α' και Β' βοηθοί Παναγιωτόπουλος και Κορομηλάς Αχαΐας. Σχολίασε ο Απολλωνιστής.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μπάμπης, Αηδόνης, Κολοκούρας, Παπαδόπουλος, Γεράκης, Ζήσης, Νταής (Τσιτσόπουλος), Καρακίτσος (Λιάλιος), Ντόκος, Λουκούμης, Καψιώτης (Βάσσιος).
ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ: Κατσαβοχρήστος, Καραγκούνης, Τίμπας, Γκορόγιας, Θώμος (Καρόπουλος), Τσαγιάννης, Βούρτσας (Παπαθανασίου), Γιάκος, Γιώτης, Ζαπαντιώτης, Κορομηλάς (Ντούλιας).
Ο αγώνα με των Κρόνο Αργυράδων της 15 Μαρτίου δεν θα διεξαχθεί γιατί η ομάδα αποχώρισε από το πρωτάθλημα. Επόμενος αγώνας Κυριακή 22 Μαρτίου Απόλλων Πάργας - Θρίαμβος Λούρου και ώρα 16:00. Ο εκτός έδρας αγώνας με το Θρίαμβο ήταν 0-4. Βαθμολογία εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: