Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010

Πάργα Γιορτή Μουσικής 2010.

Κάλεσμα για την Ευρωπαϊκή Γιορτή
της Μουσικής 2010 σε
Πρέβεζα, Πάργα, Φιλιππιάδα.

   Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής και των Μουσικών στους δρόμους και τις πλατείες της Πρέβεζας, της Πάργας και της Φιλιππιάδας αλλά και δεκάδων πόλεων σε όλη την Ελλάδα. θα γίνει και φέτος. Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές για τη γιορτή στις τρεις πόλεις του νομού Πρέβεζας «στις δύσκολες κατά γενική ομολογία εποχές που διανύουμε, οι ...δυνατότητες που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, τόσο στους καλλιτέχνες - για δωρεάν ανάδειξη της δουλειάς τους, όσο και στο κοινό - για δωρεάν ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου - θεωρούμε ότι αναδεικνύονται σε υψίστης σημασίας».
Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής θα γίνει από τις 19 έως και τις 21 Ιουνίου.
   Αν είστε καλλιτέχνης που θέλει να ανέβει σε μια από τις σκηνές που θα στηθούν στην Πρέβεζα, στην Πάργα ή /και στην Φιλιππιάδα πρέπει να αποστείλετε το demo σας έως τις 16 Απριλίου.
Καλλιτέχνες, φορείς που έχουν σχέση με την μουσική φορείς που έχουν σχέση με τη μουσική, μουσικά σχήματα, συγκροτήματα, djs από όλα τα είδη μουσικής αλλά και όσοι σχετίζονται με τον πολιτισμό στην ευρύτερή του έννοια, καθώς και καλλιτέχνες από άλλες τέχνες καλούνται να καταθέσουν τις προτάσεις τους για συμμετοχή. Κάθε καινούρια πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.
Πληροφορίες στο email caprevez@otenet.gr και στο τηλ. 6973447018

Δεν υπάρχουν σχόλια: