Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Δήμος Πάργας ποδόσφαιρο.

Απόλλων Πάργας.
   «Ισόπαλη με σκορ 1-1 έληξε η αναμέτρηση μεταξύ του Απόλλωνα Ευπαλίου και του Απόλλωνα Πάργας. Ο Χρήστο στο 55’ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους όμως στο 93’ ο Αδραχτάς ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους.
ΑΠ. ΕΥΠΑΛΙΟΥ: Χασαπογιάννης, Αδρασκέλας (75' Καραμπολάι), Κωτσικογιάννης, Ν. Θανασιός, Κοντός, Β. Φλέγγας (80' Ζαχαρόπουλος), Αδραχτάς, Γ. Φλέγγας, Χ. Φλέγγας, Παπακωστόπουλος, Ι. Φλέγγας.
ΑΠ. ΠΑΡΓΑΣ: Μπάμπης, Β. Βάσσιος, Αηδόνης, Δήμας, Γιάννος, Μώκος, Χρήστου, Μαυραγγελίδης (68' Α. Βάσσιος), Ντόκος (89' Τσιτσόπουλος), Γανώλης, Παππάς (85' Λιάλιος).»
Από τη σελίδα periferiako.com

Ένωση Πάργας.
   «Διαφήμιση του ποδοσφαίρου σήμερα στο γήπεδο της Πέτρας από τις ομάδες του τοπικού Κεραυνού και της ομάδα μας Ένωσης Πάργας. Πολλά γκολ και θέαμα πρόσφεραν οι δύο ομάδες. Η ομάδα της Ένωσης νωρίς νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ, καθώς στο 5΄λεπτό δέχτηκε το 1-0. Ύστερα από το αρχικό σοκ που υπέστη η ομάδα μας άρχισε σιγά σιγά να ανεβαίνει αγωνιστικά. Όμως η τύχη είχε γυρίσει την πλάτη στην ομάδα μας και η μπάλα δεν μπορούσε να μπει στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας. Στο 81΄ λεπτό η ομάδα της Πέτρας διπλασίασε τα τέρματα της. Στο 83΄λεπτό γίνεται το 3-0 και όλα φαίνονταν να έχουν τελειώσει.Όμως εκεί μίλησε η ψυχή της ομάδας της Ένωσης.Στο 86΄λεπτό η ομάδα μας μείωσε με ένα καταπληκτικό γκολ από τον Θοδωρή Πασχοδήμα. Στο 89΄λεπτό έγινε το 3-2 με σκόρερ τον Χρήστο Βερλέτη και στις καθυστερήσεις του αγώνα η Ένωση κατάφερε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με σκόρερ τον Χρήστο Βερλέτη και πάλι …»
Από τη σελίδα anthousa-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: