Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Παργινή συνταγή.

Κριτσιμά πιλάφι.
Υλικά:
1 κοτόπουλο
2 κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι λάδι
1 φλιτζάνι του καφέ κρασί
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι 300gr φέτα

Εκτέλεση.
   Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο κομμένο κομμάτια με το λάδι και μόλις ροδίσει ρίχνουμε το κρασί, λίγο νερό. Μετά το κρεμμύδι με το σκόρδο τριμμένο, αλάτι, πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει. Πριν το κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τη μουστάρδα και τέλος μόλις το κατεβάσουμε τη φέτα τριμμένη.

Πιλάφι.
Υλικά: 2,5 ποτήρια νερό, 1 ποτήρι ρύζι, αλάτι, και λάδι ή βούτυρο.
Εκτέλεση.
   Βράζουμε το νερό, στη συνέχεια ρίχνουμε το ρύζι και κατεβάζουμε τη φωτιά στο χαμηλό. Κλείνουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιει το νερό.

-----------------------------Καλή επιτυχία-------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: