Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Πάργα γιορτή λαδιού.

   Σε ένα μικρό ελαιώνα μετατράπηκε την Κυριακή η παραλία της Πάργας η οποία φιλοξένησε την πρώτη γιορτή λαδιού με διοργανωτές τους πολιτιστικούς συλλόγους Πάργας, τον Δήμο και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας .
   Οι χιλιάδες επισκέπτες δοκίμασαν παραδοσιακά εδέσματα παρασκευασμένα με λάδι ενώ η ορχήστρα «Ακριόνιοι» έπαιξε αφιλοκερδώς μουσική.
   Ο Δήμαρχος Πάργας Σπύρος Πηγής δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου ευχαριστώντας όλους όσοι συμμετείχαν στην διοργάνωση της γιορτής,
   Ο Μιχάλης Ιωάννου μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιάς επεσήμανε ότι η «εξοικείωση» των προϊόντων της ελιάς και του λαδιού που παράγει η περιοχή με επισκέπτες από όλο τον κόσμο αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για την Πάργα.«Ευελπιστούμε οι επισκέπτες μας να μεταφέρουν στην πατρίδα τους τις γεύσεις που δοκίμασαν σήμερα» κατέληξε ο κ.Ιωάννου ευχαριστώντας όλοι όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Κείμενο από τη σελίδα, pamepreveza.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

βρακι δεν εχει ο κωλος μας λουλουδια θελει ο π........ μας....!!!!!