Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Συλλήψεις στην Πάργα.

Αναδημοσίευση από το Blog, taxalia.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

   Σκηνές απείρου κάλους έλαβαν χώρα στο Νέο Καλλικρατικό Δήμο Πάργας, που συγκροτήθηκε από..ετερόκλητες δυνάμεις, ανόμοιες περιοχές και διαφορετικής κουλτούρας δημότες.
Και πολύ που άργησαν δηλαδή. Την Παρασκευή λοιπόν (27-5-2011)
1.- Ένας αντιδήμαρχος , σύμφωνα με ευρέως διαδεδομένες πληροφορίες , ήρθε στα ‘’χέρια’’ με δημότη για το θέμα χορήγησης άδειας σε ‘’καντίνα’’.
Καταλαβαίνουν όλοι, ότι λόγω του ‘’Ιταλικού’’ σωματότυπου που έχει , ποιος βγήκε χορτασμένος.
2.-Η αντιδήμαρχος Πάργας μαζί με 2-3 συμβούλους , με ιδιώτες και τον χειριστή σκαπτικού μηχανήματος, ύστερα από καταγγελία άλλου Παργινού συμβούλου, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ από Αστυνομικούς και ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ στο Αστυνομικό τμήμα Πάργας για να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο.(την Δευτέρα το πρωί).
Μπράβο σε όλους ,τους ευχόμαστε και ‘’εις ανώτερα’’.
Αλήθεια τι έκαναν στην παραλία ‘’βάλτος’’ ώστε να αναγκαστεί η Αστυνομία να τους συλλάβει για να τους οδηγήσει στο Αυτόφωρο;
Σήμερα πάντως (Σάββατο 28-5-2011) όλοι οι Συλληφθέντες βολτάριζαν κανονικά στην Πάργα ελεύθεροι.
Όποιος δημότης γνωρίζει έγκυρες και περισσότερες λεπτομέρειες για τα παραπάνω ας γράψει κάτι για αυτά ,γιατί ίσως να είναι ‘’γαργαλιστικά’’ είναι όμως ενδιαφέροντα αλλά και θέματα που αφορούν όλους τους δημότες.
«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.»

Αναγνώστης.
Υ.Γ.(επί του πιεστηρίου)
Καθάριζαν λέει την παραλία στο ‘’βάλτο’’. Μήπως όμως θα έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα στην καθαριότητα της Πάργας από τα σκουπίδια; Μήπως πρέπει να έχουν την δυνατότητα επιτέλους να χρησιμοποιούν τους δρόμους με ‘’ασφάλεια’’ όλοι οι δημότες και οι Τουρίστες. Μήπως πρέπει να συμμαζευτούν μέσα από την ‘’άσπρη γραμμή’’ τα τραπέζια ,οι γλάστρες και τα κάθε είδους εμπόδια; Μήπως πρέπει να μπεί και κάποιο πρόστιμο ; Αυτά δεν είναι δικά μας ,γράφτηκαν στην πρόσφατη ανακοίνωση του ‘’Δήμου Πάργας’’.-

Αναδημοσίευση από το Blog, taxalia.

1 σχόλιο:

Preveza-Thesprotia είπε...

Ωραιο παραδειγμα δεινουν στους υπολοιπους οι τοπικοι αρχοντες...παλι καλα που η αστυνομια τους συνελαβε αφου καναν κατι αξιοποινο γιατι συνηθως η Αστυνομια δεν επεμβαινει και πολυ οταν προκειται για τετια....σημαντικα...προσωπα.
Καλα, ο ρηγμενος τηλεφωνικος θαλαμος στην παραλια οπως φενεται στην φωτογραφια αληθεια ειναι ετσι παρατημενος εκει??
Eleos re