Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Δήμος Πάργας, συνεδρίαση Δημοτικού συμβουλίου.

Δήμος Πάργας: Ανακοίνωση.
Δημοσιεύθηκε: 13/09/2011.

   Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στο Καναλλάκι στις 16/09/2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.30 μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

- 1. Α.Δ.Σ για ρύθμιση χρεών.
- 2. Α.Δ.Σ για έγκριση απολογισμού Σχολικής Επιτροπής Νηπιαγωγείου Λούτσας οικον. έτους 2011.
- 3. Ορισμός νομίμου εκπροσώπου του Δήμου για την υπογραφή σύμβασης και την παραλαβή επιταγών από την ΕΕΤΑΑ για την υλοποίηση της πράξης στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής ζωής μέσω παροχής κατ’ οίκον υπηρεσιών και φροντίδας σε εξαρτώμενα μέλη των οικογενειών ανέργων και αναγνωρισμένα επαπειλούμενων με ανεργία εργαζομένων που ωφελούνται από ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης».
- 4. Αναμόρφωση πρ/σμού οικον. έτους 2011 – Ενίσχυση Κ.Α.
- 5. Αποδοχή πίστωσης 1991,92 € για κάλυψη δαπάνης μισθωμάτων ΚΕΠ.
- 6. Αναμόρφωση πρ/σμού εξειδίκευση πίστωσης 750 € , για την μελέτη επιθεώρησης πλωτών εξεδρών στην Πάργα (Βάλτος – Λύχνος – Σαρακίνικο).
- 7. Αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2011, εξασφάλιση πίστωσης 8.011,88 € για την σύνταξη Γεωτεχνικής Έρευνας του έργου «Σύνδεση Καναλλακίου με Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας ».
- 8. Αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2011, εξασφάλιση πίστωσης 8.545,32 € για τη σύνταξη Γεωτεχνικής μελέτης του έργου «Σύνδεση Καναλλακίου με Ε.Ο. Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας ».
- 9. Α.Δ.Σ. για έγκριση υψομετρικής Μελέτης στην συνταχθείσα «Μελέτη Μερικής Πράξης Εφαρμογής στη Δημοτική Κοινότητα Καναλλακίου».
- 10. Α.Δ.Σ για σύνταξη μελέτης για κτηματογραφική αποτύπωση για το έργο «Σύνδεση Καναλλακίου με Ε.Ο. Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας», και ανάθεση στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
- 11. Α.Δ.Σ για εκμίσθωση δημ. έκτασης στη θέση Ζελιανίτσα στη Δημοτική Κοινότητα Πάργας.
- 12. Α.Δ.Σ για εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στις θέσεις «Λογαράς – Μεγαλοκόρφη – Αλέκος» στην Τοπική Κοινότητα Αγιάς για δημιουργία Αιολικού Πάρκου.
- 13. Α.Δ.Σ για μείωση του μισθώματος του δημοτικού κτηρίου στο οποίο στεγάζεται ο Λιμενικός Σταθμός Πάργας.
- 14. Α.Δ.Σ για παραχώρηση χώρου για στέγαση γραφείων στην Λέσχη Μοτοσικλετιστών.
- 15. Α.Δ.Σ για παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αποχέτευση ομβρίων Δ.Δ. Μεσοποτάμου».

Αναδημοσίευση από τη σελίδα, parga.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: