Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Προσπάθησαν να κλείσουν αιφνιαδιαστικά το δημοτικό σχολείο Βουβοποτάμου.

   Χθές έγινε μία προσπάθεια από  την Δημοτική Αρχή Δήμου Πάργας  σε συνεργασία με το Δήμο Σουλίου να κλείσουν αιφνιδιαστικά το δημοτικό σχολείο του Βουβοποτάμου και να μεταφερούν τούς  μαθητές του Δημοτικού σχολείου Βουβοποτάμου, στο δημοτικό σχολείο στη Γλυκή με απότερο σκοπό να μη κλείσει το σχολείο της Γλυκής. Είχαμε όμως οι κατοικοί σθέναρη αντίσταση. Οι κατοικοι ήταν ανένδοτοι αλλά αυτοί θα επανέλθουν. Επίσης δέν έχουν φροντίσει για την μεταφορά των παιδιών - νηπίων στο νηπιαγωγίο στη Νάρκισσο με αποτέλεσμα να τα πηγαίνουν οι ίδιοι οι γονείς. Όμως ειναι δύο παιδάκια που δέν πηγαίνουν καθόλουγιατί δεν μπορούν να τα μεταφέρουν οι γονείς τους.
Σχόλιο: Θα διερευνήσουμε το θέμα και θα έπανέλθουμε. Για ενημέρωση του κοινού μερικά στοιχεία. Το Δημοτικό σχολέιο Βουβοποτάμου έχει συγχωνευθεί με το σχολείο Ναρκίσσου και οτιο  υποχρεώση της πολιτείας ειναι  η "μεταφορά των μαθητών" στα σχολεία τους.
Αναγνώστης.


Αναδημοσίευση από το Blog,  kanalakiprevezas.

Δεν υπάρχουν σχόλια: