Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Βαλανιδοράχη - Ένωση Πάργας.

Νίκη Χρυσάφι με γκόλ στο 90' η Ένωση.

   Σε ένα παιχνίδι γκράν-κινιόλ εξελίχθηκε η αναμέτρηση τής Ένωσης στο γήπεδο της Βαλανιδοράχης με αντίπαλο την τοπική ομάδα που κρίθηκε στό τελευταίο κυριολεκτικά λεπτό με πολύ όμορφη κεφαλιά από πολύ δύσκολη θέση του Άκη Ντάλλα που έκρινε την αναμέτρηση με σκόρ 0-1 και οδήγησε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς φιλάθλους και παίκτες που γίνανε ένα κουβάρι μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μάκη Ντίτσου. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε σκάκι ανάμεσα στους δύο προπονητές που δέν θελησαν να ρισκάρουν να παίξουν ανοιχτά και πρόσεξαν κυρίως τις άμυνες τους  βγαίνοντας στίς αντεπιθέσεις για να πετύχουν γκόλ στον αιφνιδιασμό.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε κυρίως με παιχνίδι κέντρου όπου κυριάρχησε η δύναμη και τελείωσε χωρίς τέρματα αλλά και χωρίς καμία ουσιαστικά μεγάλη φάση μπροστά στίς δύο εστίες.
Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας βγήκε πιό μπροστά γιά να πετύχει γκόλ έχασε όμως δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Βαλάντη Σκάρπο που σούταρε πολύ δύνατα μέσα από την μεγάλη περιοχή αλλά πρόλαβε και έβαλε την τελευταία στιγμή το πόδι του αμυντικός της Βαλανιδοράχης και έκοψε την μπάλα στό 70' ενώ στο 80' και 85' ο Γιωργής Παππάς δέν κατάφερε από πολύ κοντά να πετύχει γκόλ.
Στο διάστημα αυτό η Ένωση είχε την υπεροχή σε δύο όμως  περιπτώσεις κυνδίνεψε στην αντεπίθεση να δεχτεί γκόλ αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας Ηλίας Σκάρπος επιβεβαίωσε με τις επεμβάσεις του ότι διανύει περίοδο πολύ μεγάλης φόρμας και κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Στό παιχνίδι αγωνίστηκαν
Ηλίας Σκάρπος, Ηλίας Ιωάννου (60' Ζαγοράκης Φώτης), Γιωργής Παππάς, Χρήστος Σιάνος (75' Παπανδρέου Δημήτρης), Σπύρος χαλκής, Πολυχρόνης Τόρρες, Θοδωρής Πασχοδήμας, Σωτήρης Ντάλλας , Βαλάντης Σκάρπος, Θανάσης Αθανασίου, Βαγγέλης Παππάς . στόν πάγκο της ομάδας επίσης κάθησαν οι Αβραάμ Ευθυμιάδης ,Αλέξης Ιωάννου και Βαγγέλης Χαλκής.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα, sportpalace.eu.

Δεν υπάρχουν σχόλια: