Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Συνέλαβαν τους ληστές που προσπάθησαν να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο στην Πάργα.

Αγρίνιο: Πήραν προθεσμία οι ληστές με τα καλάσνικοφ.
Kατηγορούνται ως αυτουργοί των διαρρήξεων και κλοπών σε κοσμηματοπωλεία σε Αγρίνιο και Θέρμο και απόπειρα διάρρηξης στην Πάργα

   Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι δυο Αλβανοί που κατηγορούνται ως αυτουργοί των διαρρήξεων και κλοπών σε κοσμηματοπωλεία σε Αγρίνιο και Θέρμο και μια απόπειρα διάρρηξης στην Πάργα. Οι δυο νεαροί Αλβανοί, έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν, ενώ πλέον σύμφωνα με πληροφορίες έχει «δέσει» με αδιάσειστα στοιχεία η εμπλοκή τους στις διαρρήξεις και κλοπές στα  κοσμηματοπωλεία σε Αγρίνιο και Θέρμο, τον περασμένο Αύγουστο και Νοέμβριο αντίστοιχα, με λεία περίπου 50 χιλιάδες ευρώ. Ακόμη οι δυο Αλβανοί κατηγορούνται για την απόπειρα διάρρηξης πριν τρείς μέρες σε κοσμηματοπωλείο στην Πάργα και την διάρρηξη σπιτιού στην Παιανία, από τους ιδιοκτήτες του οποίου έκλεψαν και το αυτοκίνητο, που βρέθηκε στην Πάλαιρο χθες.
Σήμερα το απόγευμα, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου και πήραν παράταση για μα απολογηθούν, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τους τρείς  συνεργούς  τους, με τους οποίους διέπραξαν τις ληστείες, και οι οποίοι αναζητούνται.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα,  thebest.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: