Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Με νίκη...στον Αι Γιώργη η Ένωση Πάργας.

Ηρακλής Αγ. Γεωργίου - Ένωση Πάργας 1-5

   Σάν ανεμοστρόβιλος πέρασε η ομάδα της πόλης μας από την δύσκολη έδρα του Αγ. Γεωργίου και έχοντας τους παίκτες της σε μια καταπληκτική μέρα διέλυσε στην κυριολεξία την πολύ δυνατή ομάδα του Ηρακλή ο οποίος πρόβαλε σθεναρή αντίσταση μέχρι το 67' αλλά στό τελευταίο εικοσάλεπτο οπότε και  η ομάδα μας κυριάρχησε ολοκληρωτικά κάμθηκε κάθε τελευταία αντίσταση των αντιπάλων πετυχαίνοντας συνολικά 5 τέρματα. Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για την Ένωση αφού μόλις στό 3' ο Ηρακλής προηγήθηκε με 1-0 με γκόλ του Ζαβαλή από ελεγχόμενη θέση για οφσάιντ. Παρά το γρήγορο γκόλ που δέχθηκε η ομάδα μας δέν πτοήθηκε και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της περιορίζοντας τον Ηρακλή στό δικό του μισό με αποτέλεσμα μέχρι το 15' να δημιουργήσει δύο φάσεις για γκόλ με τους Βαλάντη Σκάρπο και Θανάση Αθανασίου οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλευτες. Στό 15' όμως ήρθε η ισοφάριση και η δικαίωση για τόν σέντερ φόρ της Ένωσης Βαλάντη Σκάρπο ο οποίος παρά το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων μπάκ που πολλές φορές ξεπερνούσαν τα όρια κατάφερε με μιά περίτεχνη ενέργεια έχοντας στήν πλάτη του δύο αμυντικούς παίχτες να γυρίσει και να σουτάρει στήν εστία δυνατά και μετά την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα να πετύχει την ισοφάριση κάνοντας το σκόρ 1-1.
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε ισόπαλο έχοντας στα αξιοσημείωτα τα πολύ δυνατά μαρκαρίσματα των παικτών του Ηρακλή και δύο φάσεις που ο τερματοφύλακας της Ένωσης Ηλίας Σκάρπος έδειξε την μεγάλη του κλάση η πρώτη στό 35' όταν οριζοντιώθηκε στό γάμα της εστίας του αποκρούοντας δυνατό σούτ έξω από την περιοχή και η δεύτερη στο 40΄ όταν απόκρουσε σταθερά δυνατό σούτ-φάουλ από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης του περιοχής.
Στό δεύτερο ημίχρονο όπως άλωστε συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα μας βγήκε στό γήπεδο πολύ δυνατά με αποτέλεσμα στό 50' ο Γιωργής Παππάς να ανατραπεί μέσα στην περιοχή και το πέναλντυ εκτέλεσε έυστοχα ο Άκης Ντάλλας κάνοντας το 1-2.
Από εκεί και πέρα τα πόδια των παικτών μας λύθηκαν και ότι έκαναν στό παιχνίδι έπιανε αποδίδοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα ο αντίπαλος που ήταν αναγκασμένος να κυνηγάει συνέχεια την μπάλα να εκνευριστεί περισσότερο και να σκληραίνει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι του. Στό 67' ο εκνευρισμός του αρχηγού του Ηρακλή Κ. Έξαρχου ξεπέρασε τα όρια και τον οδήγησε σέ λάθος αντίδραση όταν διαμαρτυρόμενος σε απόφαση του διαιτητή για χέρι στό κέντρο του γηπέδου τον απώθησε βίαια με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα και να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των παικτών της Ένωσης που πέτυχαν μέχρι το τέλος άλλα τρία υπέροχα γκόλ στό 70' ο Θανάσης Αθανασίου πέτυχε το 1-3  αφού άδειασε τον αντίπαλο μπάκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο πλασέ  μέσα από την μεγάλη περιοχή. Στό 75΄έγινε το 1-4 ο Βαλάντης Σκάρπος ξαναχτύπησε πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκόλ με δυνατό σούτ από πλάγια δεξιά ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε πάλι ο Θανάσης Αθανασίου κάνοντας το 1-5 και το δωδέκατο προσωπικό του γκόλ στο φετεινό πρωτάθλημα. Η λήξη του αγώνα έδωσε το εύνασμα για τρελούς πανηγυρισμούς μεταξύ των μελών της ομάδας μας που συνεχίστηκαν και στην επιστροφή αλλά και στην άφιξη της αποστολής στήν Πάργα όπου της έγινε θεμότατη υποδοχή από μερίδα οπαδών της ομάδας μας .

   Οι ομάδα μας αγωνίσθηκε με Η. Σκάρπο, Α. Ιωάννου (30' Δ. Παπανδρέου), Η. Ιωάννου (65' Β. Ντέλλας), Χ. Σιάνο, Φ. Τζάνη (45΄Σ.Χαλκή) , Π. Τόρρε, Θ. Πασχοδήμα, Γ. Παππά, Β. Σκάρπο, Σ. Ντάλλα την απόστολή συμπήρωναν οι Φ. Ζαγοράκης (τραυματίας) Β. Χαλκής, Α. Ευθυμιάδης, Π. Ρεπάνης, Γ. Σιάνος, Π. Γκίκας ενώ στό γήπεδο βρέθηκε και το Δ.Σ. της ομάδας μας.  

Αναδημοσίευση από τη σελίδα,  sportpalace.eu.

Δεν υπάρχουν σχόλια: