Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΑΕΚ Αρχάγκελου - Απόλλων Πάργας 3-1.

   Άλλη μια ήττα για τον Απόλλωνα Πάργας έχασε και από την  ΑΕΚ Αρχάγγελου με σκορ 3-1.
Το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο και στα 90′ λεπτά και ανοιχτό προς κάθε αποτέλεσμα. Αρχάγγελος μετά τις διοικητικές εξελίξεις μεσούσης της εβδομάδας, παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και πανηγύρισε μια δίκαιη νίκη.
Ο Απόλλων αιφνιδίασε τους γηπεδούχους ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 1′. Ένα τέρμα αρκετά τυχερό καθώς το κοντινό σουτ του Μηλιώνη, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι κι έπειτα τον πεσμένο τερματοφύλακα Ισπόγλου, με τελική κατάληξη ….τα δίχτυα. Ο Αρχάγγελος ανέλαβε τα ηνία του αγώνα μετά το 20′  έχοντας δοκάρι με τον Χ.Τσενίκογλου στο 21′ και χαμένο τετ α τετ του Θ.Παπαδιώτη στο 30′. Νωρίτερα  και συγκεκριμένα στο 28′, ο Παπαδιώτης χρίστηκε σκόρερ, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1 σε μια περιπετειώδη φάση και μέσα από ένα σύμπλεγμα παιχτών.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρχάγγελος έγινε ακόμη πιο απειλητικός  και κατάφερε να πετύχει το 2-1 στο 74′ με σκόρερ τον Θ.Παπαδιώτη με απίθανη ψηλοκρεμαστή λόμπα. Το τελικό 3-1 πέτυχε ο Χ.Τσενίκογλου (81′) με ψύχραιμο πλασέ. Στα τελευταία λεπτά ο Απόλλων ρίσκαρε για τη μείωση του σκορ, έχοντας δοκάρι με το Μηλιώνη στο 93′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δοκάρι είχε και ο έτερος συμπαίκτης του, Μπουρνάς,(79′) με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

Αναδημοσίευση από το blog    srortanthoussa.

Δεν υπάρχουν σχόλια: