Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ποδόσφαιρο, Αστέρας Ανθούσας – Απόλλων Πάργας.


Α.Σ.  Απόλλων Πάργας - Π.Α.Σ.  Σφακιώτες 3-0.

   Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας με πολύ καλό ποδόσφαιρο χωρίς να απειληθεί σε καμία στιγμή του αγώνα από μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Ο Απόλλωνας μπήκε πολύ δυνατά κ μόλις στο 8' το σκορ ήταν 2-0! Στο 7' ο Σάκης Μηλιώνης με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 κ 1 λεπτό αργότερα με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή ο ίδιος πάλι έκανε το 2-0 για την ομάδα μας. Από εκεί κα πέρα η ομάδα μας δεν σταμάτησε να πιέζει κ έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες. Το τελικό 3-0 έκανε ο Μάριο Μπεκιάρι στο 76' με πλασέ μέσα στη περιοχή.

Για την ομάδα μας έπαιξαν οι:
Δ.Tσοβίλης 1
Δ.Θόδωρης 2
Α.Μπουρνάς 3
Ν.Μάρκος 4
Χ.Κατσαούνης 5
Π.Τόρρες 6(64'Μ.Σερίφης 12)
Δ.Δέσκας 8
Θ.Βέκιος 11(81' Μικέλ 17)
Μ.Μπεκιάρι 7
Δ.Βάσιος 10
Σ.Μηλιώνης 9 (76' Ντίσιος 14)

Αστέρας Ανθούσας – Αχερουσία  1-4.

   Εύκολο απόγευμα για την Αχερουσία στο γήπεδο της Πάργας που κατάφερε να αιφνιδιάσει και να προηγήθη στο 7ο λεπτό και στο 10ο κάνοντας το σκορ 0-2 με τους Νικολάου και Μπόχτης ,στο 40ο λεπτό έκανε το 0-3  και πάλι με τον Νικολάου για να τελειώσει το ημίχρονο 1-3 με γκολ που πέτυχε για τον γηπεδούχο Αστέρας ο Χαμάλογλου. Στο β ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό έγινε το 1-4 και πάλι με τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ ο οποίος πέτυχε τρία από τέσσερα γκολ της ομάδας της Αχερουσίας. Τελικό σκορ Αστέρας Ανθούσας - ΑΝ Αχερουσίας 1-4.

Αστέρας.
Δμόπουλος, Α.Βέκιος, Γαβριήλ, Α.Δημάκος, Πάλλης, Αχ.Δημάκος, Χαμάλογλου, Χαλκής, Ζυγούρης.
Αχερουσία.
Τσλατσης, Τζίμας, Ευθυμίου, Κοντοδήμας, Φαρμάκης, Τσαβέλης, Νικολαου, Νίτσιος, Μέγας, Μπόχτης, Δήμας.

 Αναδημοσίευση από τη σελίδα Apollon Pargas AS στο facebook, και το blog srortanthoussa.

Δεν υπάρχουν σχόλια: