Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ο Δήμαρχος Δ.Πάργας ευχαρίστησε τους φορείς τις Πάργας.

Πάργα - Θ. Λιόλιος: "Ο έπαινος σας αξίζει, τον κατακτήσατε μόνοι".

   "Με υπευθυνότητα ανταποκρινόμαστε στην εποχή και τις απαιτήσεις των καιρών" Βρισκόμαστε στο μέσο μιας ιδιαίτερα σημαντικής προσπάθειας όσο αναφορά την εξωστρέφεια της περιοχής μας του Δήμου Πάργας για την ανάδειξη και προώθηση του τουρισμού μας τόνισε στο pamepreveza.gr ο δήμαρχος Πάργας κ. Λιόλιος Αθανάσιος μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η παρουσία της Πάργας στην έκθεση τουρισμού στην Κωνσταντινούπολη. Η δημοτική αρχή και ιδιαίτερα η επιτροπή τουριστικής προβολής του δήμου Πάργας με όραμα και σχέδιο υλοποιεί μαζί με τους εμπλεκόμενους φορείς για πρώτη φορά συντονισμένες παρεμβάσεις σε εκθέσεις τουριστικής προβολής στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, Κύπρο και Τουρκία. Ο κ. Λιόλιος επεσήμανε ότι η πολιτική της συνεργασίας και της δημιουργίας προϋποθέσεων συμμετοχής σε κάθε πολίτη και επιχειρηματία που έχει διάθεση αγάπη και όραμα για την τόσο σημαντική οικονομική δραστηριότητα του τουρισμού θα συνεχιστεί, γιατί ακουμπάει κάθε πολίτη του δήμου αλλά και τις επιχειρήσεις μας. Με υπευθυνότητα ανταποκρινόμαστε στην εποχή και τις απαιτήσεις των καιρών. «Είναι ο τομέας της οικονομίας που αποφέρει πλούτο και απασχόληση στους δημότες μας και όχι μόνο.
Οι δράσεις του τουρισμού στον δήμο Πάργας επηρεάζουν την οικονομία σε όλη την Ήπειρο. Τα αποτελέσματα των ενεργειών μας επιμερίζονται στην κοινωνία μας. Επιβάλλεται να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο.» τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πάργας. Ο κ. Λιόλιος τέλος ευχαρίστησε τους φορείς από την Πάργα για την συμμετοχή την συνεργασία, τους κόπους και τις επιτυχίες στην έκθεση της Κωνσταντινούπολης και ιδιαίτερα την κ. Κολιοφώτη Ελένη καθώς και τον κ. Γάκη Σωτήρη για την προσφορά τους.

Ο έπαινος σας αξίζει, τον κατακτήσατε μόνοι.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα  pamepreveza.gr.
Φωτογραφία από τη σελίδα Efthymios Pappas, στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια: