Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγελία από την Πάργα.

Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας από ανοιχτό κουτί της ΔΕΗ.

   Στην άκρη του παραλιακού δρόμου της Πάργας υπάρχει ένα ''κουτί'' της ΔΕΗ που τροφοδοτεί με ρεύμα το νησάκι στο λιμάνι. Η πόρτα ήταν χαλασμένη για πολύ καιρό όπως βλέπουμε στην φωτογραφία. Σήμερα όπως βλέπουμε στην δεύτερη φωτογραφία στην πόρτα αφού δέθηκε με ένα σύρμα, σκεπάστηκε με διαφημιστική αφίσα η ένδειξη «Προσοχή κίνδυνος Ηλεκτροπληξίας-HIGH VOLTAGE» , τοποθετήθηκε Εξωτερικά ένα κουτί διακλαδώσεως και ένα πολύπριζο για να τροφοδοτεί με το ρεύμα  του δημαρχείου  3-4 πλανόδιους με έρποντα επάνω στο πλακόστρωτο καλώδια που έχουν τάση 220-230V.

 Τα καλώδια αυτά, όπως είναι φυσικό, τα πατάνε με τα πόδια τους Όλοι μεγάλοι και μικροί που φθάνουν στο σημείο περιεργαζόμενοι τους πλανόδιους.

Στην παραλία υπάρχουν και άλλες όμοιες παράνομες-Απαράδεκτες συνδέσεις με έρποντα και εναέρια καλώδια.

Για το καλό όλων λοιπόν το γρηγορότερο, δηλαδή από εχθές, πρέπει να παρέμβει η ΔΕΗ αφού από πλευράς αντιδημαρχίας Πάργας δείχνουν ότι δεν έχουν επίγνωση του κινδύνου που διατρέχουν οι Κάτοικοι και οι δεκάδες χιλιάδες Τουρίστες .

Έχω την γνώμη ότι πρέπει να παρέμβει η ΔΕΗ και να εφαρμόσει τα προβλεπόμενα για παρόμοιες συνδέσεις όταν μάλιστα  από αυτές τις παράνομες συνδέσεις υπάρχει άμεσα κίνδυνος για την ασφάλεια χιλιάδων ανυποψίαστων ανθρώπων που κάνουν την βόλτα τους στην παραλία.

Αναγνώστης.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   bloglines.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: