Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Σχολικές ειδήσεις, Δέσκειο Γυμνάσιο Πάργας.

1. Η εικόνα που βλέπετε είναι η αφίσα της ταινίας μικρού μήκους που δημιούργησε ομάδα μαθητών του σχολείου μας στα πλαίσια προγράμματος Σχολικής Δραστηριότητας και θα λάβει μέρος στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας.
2. Στα πλαίσια της «Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης», διοργανώθηκε από το Κ.Π.Ε. Φιλιππιάδας ενημερωτική-επιμορφωτική συνάντηση την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013, ώρα 17.00, στο Πνευματικό Κέντρο Πρέβεζας, στην οποία συμμετείχαν οι καθηγητές του σχολείου μας Αργύρη Πολυξένη και Οδυσσέας Τόλογλου.
3. Στη συνάντηση παρουσίασης του έργου της Νεανικής Παιδικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων για τη θεατρική περίοδο 2013-2014 που έγινε στα Ιωάννινα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013, ώρα 19.30, το σχολείο μας εκπροσώπησε ο καθηγητής Ιωάννης Σύρπας. Για φέτος επιλέχτηκε να παρουσιαστεί το έργο του Αλέξανδρου Αδαμόπουλου «Ο Σιμιγδαλένιος».
4. Ο θεολόγος καθηγητής του σχολείου μας Μακρογιαννόπουλος Αναστάσιος έλαβε μέρος στη συνάντηση των θεολόγων καθηγητών για επιστημονική και παιδαγωγική καθοδήγηση που οργάνωσε ο Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ01 κ. Τριαντάφυλλος Σιούλης.
5. Ο καθηγητής ΠΕ12.03 Σκάρπος Θεόφιλος συμμετείχε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013, 12.00-15.30, στην ημερίδα ενημέρωσης-επιμόρφωσης που διοργάνωσε η Σχολική Σύμβουλος Φυσικών κ. Σιούλη Αλεξάνδρα με θέμα «Πειραματικές Δραστηριότητες στα πλαίσια του Αναλυτικού Προγράμματος Σπουδών των Φυσικών Επιστημών.
6. Η καθηγήτρια Αγγλικών (ΠΕ.06) Κυριακή Κωνσταντίνου έλαβε μέρος στο 2ο Συνέδριο της TESOLστη Δυτική Ελλάδα με θέμα “PracticalActivitiesforBusyTeachers” την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013.
7. Σήμερα Τρίτη θα γίνει ενημέρωση από  Σχολικούς Συμβούλους στους καθηγητές του σχολείου μας με θέμα «Παροχή Οδηγιών και Κατευθύνσεων για το μάθημα Βιωματικές Δράσεις (Project) της Α’ Γυμνασίου.
8. Η επιλογή του παραστάτη της Α τάξης  του Γυμνασίου μας για την παρέλαση  στις 28/10/2013  θα γίνει με κλήρωση στις 21/10/2013 στο γραφείο του Δ/ντη του σχολείου
9.    Το προεδρείο του 15/μελούς μαθητικού συμβουλίου.Τ

        1.  Πρόεδρος        Νάκου              Ευαγγελία
        2. Α/Πρόεδρος     Δήμου               Κατερίνα
        3. Γραμματέας    Δημοπούλου      Ευτυχία

Πηγή: Αναδημοσίευση από το blog  gymparga.

Δεν υπάρχουν σχόλια: