Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Πρωτοβουλίες για να μη χαθεί η τουριστική σεζόν στην Πάργα από την Γενική Γραμματέα.

   Την ανάληψη πρωτοβουλιών μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών προκειμένου να βρεθεί λύση και να μην χαθεί η τουριστική σεζόν για τους επαγγελματίες του κλάδου εστίασης στην Πάργα αναλαμβάνει η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά.
Η Γενική Γραμματέας εχθές Δευτέρα δέχθηκε στο γραφείο της το Δημοτικό σύμβουλο Πάργας Ιωάννη Κλοτσώνη, τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Εστίασης Πασχάλη Ρίζο και το Νομικό σύμβουλο του Συλλόγου Γεώργιο Μίζη οι οποίοι την ενημέρωσαν για τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εστίασης καθώς αναγκάστηκαν από το βράδυ της Κυριακής να απομακρύνουν τα τραπεζοκαθίσματα από όλη την παραλιακή ζώνη της Πάργας.
Σύμφωνα με τα όσα της κατήγγειλαν το πρόβλημα προέκυψε λόγω της καθυστέρησης από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής Πάργας να στείλει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση την απόφαση ανασυγκρότησης του Λιμενικού Ταμείου.
Έτσι η Γενική Γραμματέας αναλαμβάνει πρωτοβουλία προκειμένου ο Δήμος Πάργας, το Λιμενικό Ταμείο και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Κτηματικής να προχωρήσουν άμεσα σε συγκεκριμένες ενέργειες ώστε να αρθεί το αδιέξοδο.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   pamepreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: