Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

"Δυστυχώς η Πάργα δεν είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους τουρίστες, πρέπει να βιαστούμε."


 Τάσος Ζούλας στον Prisma 95,1: "Δυστυχώς η Πάργα δεν
είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους τουρίστες, πρέπει να βιαστούμε."

    Θετικά είναι τα σημάδια για την φετινή σεζόν στον τουρισμό, με τις προκρατήσεις να είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ανέφερε στον Prisma 95,1 ο ταξιδιωτικός Πράκτορας Τάσος Ζούλας. Ωστόσο τον κουμπαρά, όπως είπε θα τον σπάσουμε στο τέλος του ερχόμενου Οκτώβρη, αν και όλα δείχνουν ότι θα είμαστε αν όχι καλύτερα,  τουλάχιστον στα περυσινά επίπεδα. Όσον αφορά την Πάργα, την δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι έτοιμη να υποδεχτεί στους τουρίστες, καθώς με το ανεξάρτητα αν ο Δήμος έχει κρίση ή οικονομικά προβλήματα, ο τουρίστας θα πρέπει να δει μια φιλόξενη πόλη και  κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει συμβεί.
Ο ίδιος μάλιστα  έκανε έκκληση στον Δήμο να ενεργοποιηθούν οι υπηρεσίες για να δει ο τουρίστας από το Πάσχα πιο ζεστή και καθαρή την πόλη. Όσον αφορά την συμμετοχή του Δήμου  Πάργα σε εκθέσεις του εξωτερικού, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να είναι στοχευμένες, να ξέρουμε για τι πάμε, τι ψάχνουμε και αν πρέπει να πάμε. Αν υπάρχουν τα χρήματα να πηγαίνει ο Δήμος σε όλες τις τουριστικές εκθέσεις, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, καθώς τα χρήματα είναι πολλά και θα πρέπει ο σχεδιασμός να είναι στοχευμένος.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   prisma951.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: