Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Αναγνώστης σχολιάζει για το ράλι αντίκας στην Πάργα.

   Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που έφεραν αυτά τα υπέροχα αυτοκίνητα στην Πάργα (ράλι αντίκας),και που είχαμε την ευκαιρία να τα δούμε από κοντά! Ήταν μια υπέροχη διαφήμιση για τον τόπο μας.

Θέλω να πω επίσης κάτι και για τους υπευθύνους της πόλης μας. Είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες ενέργειες, και να μην υπάρχει ούτε ένα φως αναμμένο στον Βάλτο? Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσες πολλές λακκούβες στον δρόμο, και να κινδυνεύουν να καταστραφούν τα αμάξια τους, που τόσο πολύ τα προσέχουν?

Είναι δυνατόν να γίνονται τώρα τα έργα ασφαλτοδρόμησης στην περιοχή μας και να μην μπορούν οι άνθρωποι αυτοί να πάνε στα ξενοδοχεία τους? Έμαθα πως η αξία των αυτοκίνητων αυτών ανέρχεται σε ένα μισή δις περίπου.

Μήπως, λέω εγώ τώρα, μια τόσο καλή κίνηση
 και διαφήμιση για τον τόπο μας, σχολιαστεί αρνητικά σε όλο τον κόσμο γιατί κάποιοι μάλλον δεν τους νοιάζει πως είναι 9 Μαΐου και το μέρος μας είναι γεμάτο μπάζα, σκουπίδια, λακκούβες και χωρίς φωτισμό?? Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια…

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  parganews.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: